вторник, 31 август 2010 г.

Генезис на блогърската партия

След като е ясно, че всеки може да си регистрира партия, естественият въпрос е колко партии може да си регистрира всеки. Сериозно се разтърсих по този въпрос, но никъде не открих отговор. Явно бе, че без емпирична обосновна няма как да постигна съществен напредък, затова и на всеослушание предложих под пост на Фроги да се сформира Блогърска партия, която да защитава правата и интересите на всички блогъри и най-вече моите. Ха, ще кажат някои от вас, че как тъй бе, джанъм, откъде накъде най-вече твоите? Е, наблюдателни хора сте, наистина не може така. За да пробия по високите етажи на властта, явно е, че трябва да съградя устойчива подмолна организация, вербувайки качественни блогъри за каузата. За целта на тайни сбирки и вечеринки, провеждани основно в класифицирани мазета, запасени с мезета и компоти за пет ядрени зими напред, ще сформираме Управителен съвет в състав:

- Ангел - "най-зеления", но и най-изкушения в политически план, вербуван още от пеленаче в структурите на различни неправителствени организации, сред които изпъкват имена като Коза Ностра и Якудза, както и картелите от северен и източен Бруклин. Поради законовите ограничения, засягащи възрастта на кандидат-министъра, неговата функция в бъдещия кабинет ще бъде ограничена до Министър без портфейл. Джобните му ще се изплащат директно от Министъра на финансите.

- Bia - романтичен дух, проявяващ се в социална проза подплътена със солидна доза литературна шлифовка. Идеален кандидат за Министър на труда и социалната политика. Винаги на линия, когато на някой от останалите членове на управителния съвет му дотрябва дефицитна стока, като олио, сол, пипер, овехтяла обувка или мека тоалетна хартия.

- Бънгс - обича бразилските ритми, африканските джунгли и южноамериканските гризачи. При изгрев слънце ще я видите да се люлее на десетметрова лиана и да снима дивата природа. На въпрос какво би направила, ако има безгранични способности, тя би отговорила така: "Бих се чупила нанякъде!". Прекалено откровенна е за политик, така че не става за министър, затова пък може да бъде вице на Министър-председателя и да отговаря за дажбите от сладолед на Lammoth.

- Вал - за него се говори, че разкопчал първия си сутиен, докато акушерката се опитвала да го извади от майка му. Същата вечер сутиените си загубили и две от дежурните сестри в родилното отделение. За човек, занимаващ се с топлинно счетоводство, много добре борави с жартиери. За него е отредено Министерството на финансите без всякакво съмнение, защото по този начин за един мандат активно ще бъдат усвоени над 200 милиона лева в заведения, предлагащи жива програма, разбирайте еротични танци и стриптийз.

- Иво - художник, артист и критик. За своите 20 години направил повече регистрации в социални мрежи, отколкото социални мрежи реално има. Самият той обяснява този факт с по няколкото хиляди рега, които си е правил в едни и същи сайтове с никове като Иво, Ивчо, Хавиер и Андрес. Заради заслугите си за сближаване между половете без спазване на етнически и морални граници - несменяем Министър на българите зад граница.

- Ирония Идиотова - от малка Ирония обичала да изкормва кукличките си с ножица. Това й увлечение се проявило и в по-зрелите й години. Достоен кандидат за Министър на здравеопазването. Пример за това, че човек си носи призванието цял живот.

- Krizt - или както всички го знаят - Шехерезад. Знае повече приказки от Братя Грим и Шарл Перо взети заедно и умножени по десет - нищо, че си няма на идея. Говори се, че на прием в Бъкингамския дворец докарал принцеса Даяна до оргазъм, разказвайки й приказката за своенравната принцеса. Историята мълчи по въпроса какво е правил с езика си през това време. Поради факта, че народът обича да слуша добре разказани приказки независимо от разстоянията - идеален за Министър на транспорта и далекосъобщенията.

- Lammoth - буден анархист с комунистическо потекло, либерални възгледи и садомазохистични наклонности, силно консервативен в напляскването на фашизоидни форми на социално би(т/ч)уване. Министерството на физическото (пре)възпитание и спорта най-пълно би агрегирало безкрайното му желание да превъзпитава и наплясква.

- Le Grand Elf - потомък на скандинавските племена, закърмен с млякото на устата келтска домакиня (за която се говори, че пребивала мъжа си с една ръка, когато същият се прибирал нафиркан по нощята). Неповторим оратор, често цитиран по литературни сбирки и вечеринки най-вече със своите тоалетни откровения. Идеален за Министър на регионалното развитие и благо(раз/ус)тройствата.

- Лита - тя ми е като непозната земя, поради това считам, че най ще й подхожда някое китно министерство в сянка разположено под многовековен дъб. Този тип министри обикновенно нямат много работа, но това не им пречи да са на нивото на безполезност на останалите.

- Лу - много качествен кадър. Измислила над 20 нови стилови жанра в музиката още преди да й позволят да излиза от кошарката си. Тригодишна взела първото си интервю от Дейвид Бауи, на четири вече придружавала популярни рок и поп банди из турнетата им. Изключителна полезност би имала в сферата на забавата и разтухата, затова и Министерството на туризма й пасва идеално.

- Nightwish El - родом от Дания (колкото и да твърди друго), където за пръв път била забелязана от Ханс Кристиян Андерсен да виси по копенхагенските кейове, полюшвайки опашка и скицирайки с молив отплаващите кораби. Прекалено романтична натура за управленски кадър на политическа партия - впечатление, което остава само докато не се запознаете с камшика й. По този повод лично препоръчана от Lammoth. Приносът й като Министър на образованието би бил неоценим. (Особено на фона на съучастническото й списване на блогът за дезинформация и псевдонаучни открития - "Мистерии и загадки".)

- Nostromo - крайно низък елемент с агентурно минало дълбоко законспирирано в отдавна унищожените архиви на Блогърска сигурност. Идеален за Министър-председател на бъдещия кабинет.

- Преславски - възпитаник на Преславската юридическа школа, от която наследява правото да лъже, маже и упражнява рекет върху средната и нисша класа. Абсолютно перфектен за Министър на правосъдието. Не, ваше превъзходителство, няма възражения.

- Светла Зеленогорова - като малка обичала пасти Дънерче, но понеже времето било безпарично, не винаги родителите й успявали да й купят. Толкова била пленена от вкусните пастички, че започнали да й се привиждат навсякъде. Скоро успяла и да се докосне до няколко от тях и така направила интересното откритие, че всички удрят на кухо. Този факт живо я заинтригувал и до ден днешен тя продължава да се занимава с кухи дънерчета, дънери, пънове и цепеници или както тя галено обича да ги нарича - пациенти. Родена за Министър на земеделието и горите.

- CinemaScrotum - нечовек, оцелял след един дълъг уикенд прекаран в хангар на снимачна площадка в Холивуд. Носи със себе си последствията от тези ужасяващи 48 часа и те оттекват през блоговековете и до ден днешен, следвайки примера от надъхващата реч на римския пълководец Максимус. Заради изобличаващия характер на публикациите си, в Министерството на безкултурието отдавна имат окачена негова снимка.

- Sky Mender - провокативна, целеустремена, потомствена наследница на амазонките, чийто атрибутивен стереотип и до днес всява респект и ужас в душата на безброй изтерзани блогъри смирено предвождани от Lammoth. Несменяема на поста Министър на вътрешните работи.

- Точка - изключителна персона със заключителната дума във всеки един спор и начинание. Поради тази причина единствена избрана единодушно за поста пресаташе на бъдещия кабинет. Не смея да споделя нищо нецензурно за нея, защото и аз все пак си имам кирливи ризи.

- Узурпаки-Бла - благ блогър с благословен от бога блог. Министър на религиозната толерантност.

- Фроги - от ранни попови лъжички се научила да пие нефт из родните блата. Дотолкова й втръснало, че на десет години минала на бензин. Вече не ще и да чува за нефт, нефтени продукти и нефтопроводи. Мечтае да си направи туристическа обиколка из Кремъл с базуки, лимонки и тежко бойно снарежение. Несъмненно интересът й към братска Русия би бил полезен в ролята й на Министър на външните работи. На добрая встреча, тавариш Путин.

-------------------

След този подбор на кадри, следват още няколко задължителни стъпки:

Първо, правим устав. Най-много две-три точки като например:

"Точка 1-ва, алинея 1-ва. Управителният съвет е орган с репродуктивни функции."

и

"Точка 1-ва, алинея 2-ра. Редовите членове на партията не изпълняват репродуктивни функции по смисълът на точка 1-ва, алинея 1-ва, но задължително удовлетворяват репродуктивните нужди на Управителния съвет."

-------------------

Второ, на всяка партия й е нужен предизборен лозунг. За момента съм се спрял на четири варианта:

"Утре започва като се събудиш."

"Идва новото - не ми дреме."

"Бремето е ваше."

"Един зад всички, всички зад един."

Мисля и върху пети вариант, а именно "Кой е!?" с идеята след време същият да мутира в естественото продължение "Аз съм!".

-------------------

Трето, събиране на електорална маса. Няма значение каква, важното е да е с четири крака, които да държат отгоре си някакъв сносен плот. Най-простата маса е винаги за предпочитане. Така не се притесняваш нито, че ще я залееш с горещо кафе или каквато и да било помия, нито че на годишния банкет ще й скочиш отгоре с двата крака. Плюс това простите маси са най-яки - могат да понесат огромен товар и дори няма да се замислят - следващият път пак ще изберат да са твои маси.

-------------------

Четвърто... какво, писна ли ви? И на мен ми писна цял съзнателен живот да не знам на кой свят живея. В държава от втория или третия свят, вероятно на границата с четвъртия, управлявана от ангентурчици, раздали си печелившите карти още преди играта да е започнала, а впоследствие отстранили от игралната маса появилите се неудобни противници с подставени лица уж обещаващи нещо ново и различно. Вярвате или не, няма печеливша ръка, нито печеливш играч, защото, когато казиното затваря, банката винаги печели, а бремето си остава единствено ваше.

47 коментара:

  1. Има само един проблем:) Ако намериш трима блогъри, които са на едно мнение, значи си свидетел на чудо, подобно на възкръстването. Обаче това му е най-хубавото и не си го сменявам за министерско кресло.
    Все пак кажи, колко ще се плаща.Може поне да се пазарим:)

    ОтговорИзтриване
  2. Та кога, казваш, е учредителното напиване, опс - събрание? :)))Ламот ще ни ограмоти набързичко политически, без физическо превъзпитаване и после ще се сплотяваме за достигане на единомислие.

    Владо, доста повече от трима блогъри са на едно мнение, ноооо само по определени теми, предимно при Вал и Преславски. :)


    П.П. Ностро, кирливи ризи перем всякакви, вади спокойно твоите. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм на Ностро мнение :) lol

    Отново една голяма измишльотина, но добре аранжирана, строшава блогърската аудиенция, след което достопочтено я събира с лопатка в името на новото общо политическо блого... благо :)

    ОтговорИзтриване
  4. Тц, тц, тц... аз ги хващам, Преславски ги пуща, аз ги хващам, Преславски ги пуща. Не се лови риба така, Преславски, не се лови!

    Така значи, Ностро, партии ще ми организираш, ми аз да вземя да започна да те следя по RSS емисия. И една сериозна стратегическа грешка от твоя страна - аз, като настоящ министър на вътрешните работи, съм сигурен бъдещ министър-председател, т.е. аз съм Опонентът (по мотиви от поседния пост на Бла). Особено като знам къде е сега сандъка със златото, дето изчезна от мазето на Ел.

    Та така, де, премисли ми пак ролята, човек държи приятелите си близо, а враговете - още по-близо.

    ОтговорИзтриване
  5. thumbs up :D

    някой да има зърна черен пипер? или нещо друго на зърната?

    ОтговорИзтриване
  6. А нещо друго на черния пипер? :D

    ОтговорИзтриване
  7. Владо, когато заветната цел е прибирането на едни солидни държавни пари, признаците за единомислие се виждат във всяка една управленска структура начело с Министерски съвет... Виж за блогърите може и да си прав, не знам... :)

    Точице, времето и мястото за напиване са известни. Още не сме се разбрали кой какво ще носи обаче. А единомислието в указаната от Вал и Преславски насока е природен закон. :)

    Елфе, радвам се, че си видял все пак някакво бл(о/а)го. А измишльотините ми бяха на абсолютния минимум щи кажа. :D

    Скай, разбирайте се там с Преславски ще кълве ли, няма ли да кълве. Аз искам резултати. Ако ли пък настояваш да си ми Опонентът, имам една верижка (с тенденции за верига) за теб. :)

    Надя, имах кафе, ама е вече смляно. А и отде-накъде ние трябва да имаме - ти си човека със социалните помощи! ;)

    Бла, да ти имам референциите! :D Реално погледнато скоро някой може да ти има и веригите. :))

    ОтговорИзтриване
  8. Nostromo, аз затова питам де, ако нямате черен пипер на зърната или зърна на черния пипер, да ви уредя със субсидия ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Надe, тука усещам, че ще има много желаещи. :D

    ОтговорИзтриване
  10. Let's go PARTY let's go!!!

    Министър на СПОРТА!!!

    Как ще ви стегна всичките, ще ви скъсам от пот.

    Генерал НостраКастро, предлагам да въведем строг режим и тотална диктатура! Ама ха. само твърда ръка ще оправи Републиката!

    Който не прави секс поне два пъти седмично да бъде кастриран!

    И искам тотален контрол върху министерството на любовта!

    ПС Тия дни ще отсъствам, затова предавам праомощията си на пълен диктатор на Скай, както и жезъла на властта 0 златният КАМШИК, а изпълнителен директор ще е Ностро. А направите беля, а Ностро го изял хаха :P

    :))))

    ОтговорИзтриване
  11. Аууу, Ламоте, благодаря ти за тази рядка чест да размахвам байря... тъй де - камшика. Усети ми ти прабългарския ген и склонността да размахвам 9-метрови кожени камшици (реално бойно пособие на въпросните, даже знам и къде по настоящем мога да се обуча в това ловко изкуство). Ностро, here kitty, kitty, kitty :)

    ОтговорИзтриване
  12. веднага поемам необходимия финансов ресурс
    ще бъде управляван с желязна дисциплина
    който злоупотреби ще бъде наказан по най - жесток начин
    всеизвестно е че при монашеската поза проникването е най - дълбоко

    ОтговорИзтриване
  13. :) бих се радвал и да съм министър на културата пък. сега ще гледате филмите, които САМО аз ви казвам. Фръц. :D

    ОтговорИзтриване
  14. "ще ви скъсам от пот"

    и тук звучи доста обещаваща програмата на спортния министър...желаещите се множат с всеки миг! ние сме на всеки километър, от тук до края на блогосферата :)

    ОтговорИзтриване
  15. АХАХАХАХА, страхотнооо! :D

    Ламоте, а не си слушал, а съм ти спряла сладоледа!

    Аз съм за лозунга: "Идва новото - не ми дреме." :D

    ОтговорИзтриване
  16. Ламоте, аз цяло министерство ти давам, ти как ми се отлащаш. Заради теб Иво ще трябва да ми става министър. Е, отвреме на време ще се връщам, но инкогнито, че тия 9-метрови атрибути не са шега работа, ей... :)

    Скай, аз пък ще се запиша на курс по калиграфия, ха-ха! :P~~~ Може и да ти давам уроци, ще видим! :)

    Вал, хахахах, очаквах, че много бързо ще си поемеш росара. Даже виждам колко присърце си го взел, ама дай го малко по-отдалеч - първо вечеря, свещи, тих джаз... внимаваш восъка да не попада на нежните части. Чак после монашеска ли ще бъде, католическа ли... :D

    Иво, аз нямам проблеми да ми казваш какво ще се гледа. Само гледай да има повече монахини. :D

    Наде, блогосферата е безкрайна! Точно на това разчита и Ламот, като казва, че ще отсъства... ама не е познал - ще го намерим и върнем, не може той така да си оставя министерството на Скай. Баси!

    Бънгс, както и предполагах на теб пак не ти дреме, но за наказание очаквам да ми направиш колаж с любимите ми филми. Флаери, нефлаери - толкоз... :Р

    ОтговорИзтриване
  17. Вал, "росата" е всъщност "ресора", да са...

    ОтговорИзтриване
  18. Моят принос към партията тук.
    http://zlobodnevni.blogspot.com/2010/08/ii.html

    ОтговорИзтриване
  19. "Nostromo - крайно низък елемент с агентурно минало дълбоко законспирирано в отдавна унищожените архиви на Блогърска сигурност. Идеален за Министър-председател на бъдещия кабинет.

    - Преславски - възпитаник на..."
    Хахахахааха, ще заформим едно репресивно коалиционно управление :D :D :D
    Коалицията можем да я кръстим БЛОГ-"Бий, Лъжи, Онождай, Гърми" :D :D

    ОтговорИзтриване
  20. -"Бий, Лъжи, Онождай, Гърми" -

    like, like, like!

    ОтговорИзтриване
  21. Наде, браво! Партията се нуждае от проактивни кадри! :))

    Преславски, назначен си арт-директор на БЛОГ. Очакам до утре сутринта да си ми представил проекто-скица за предизборен плакат. :) И с по-малко Ц.О.М.Б.И, че и малки деца ще го гледат... :D

    ОтговорИзтриване
  22. Хахахаха, по някое време утре плакатът ще е готов :D :D

    ОтговорИзтриване
  23. Ох уж ви чета повечето блогове, а накрая какво стана... Партия сте сътворили... Като гледам екипа успеха е гарантиран. Успех от мене...

    ОтговорИзтриване
  24. "Бий, Лъжи, Онождай, Гърми" е много подходящо име, наистина. :)

    Ностро, не се бъркай в музите на Преславски. :) Малки деца нямат място в политиката, освен това не че не са виждали големи ... очи и други работи. :)))

    ОтговорИзтриване
  25. Хайл, Дон Ностро!
    :)))))

    нищо не разбирам от политика, страдам от тежка политическа алергия, за това много благодаря за подходящо връченото министерство!

    За мен е създадено!

    Обещавам да ви подсигурявам нужните влажност и концентрация кислород, кока, Аяхуаска... за видовете ганджа нема ви разправям, само ще ви редя... абе к'ви надървящи коктейли знам... бедна ви е фантазията! К'ви дървени картони ще ви забъркам... ще управялявате като бесна шайка урагани, за да си веете камшика и байрака, както си го можете по време на минимум сто-годишното управление на Блогър - династията.

    /Ностро, как ме надуши:))))))като гледам и другите профили, дето си ги спретнал... профайлърите пасти ядат, докато ти им се тъпчеш с хляба :)/

    Одобрявам, разчитам и се уповавам по монашески на мафиотската мъдрост рипаща във ръководните Ностромосвски вени.
    /ще си нося монахинската униформа влажна и усмихната, а докато се пере, ще я менкам с тази на медицинската сестра/

    Колегите и колежките лично искам да ги запозная на кръглата маса, чрез лулата на мира.

    п.с.
    Ностро, не го учи Вал що да чини със свещите, ако си трябва... и по меката плът ще ги разлива. Политиката си иска отговорно отношение. Няма хър - мър!

    ОтговорИзтриване
  26. Преславски, аз си чакам... :)

    Цветелинка, партията винаги се нуждае от свежа кръв. Нови пет литра са добре дошли. :D А и иначе добре дошла! :)

    Точице, аз, ако не се бъркам навсякъде, бах и диригенто дет съм. :D Ма айде, от мен да мине - Преславски имаш зелена светлина. :)

    Светле, виждам че веднага си "съешила" управленските ми похвати с фашистки режим, но това означава само едно - че си много наблюдателна! :D Част от новите закони, които смятам да наложа, са задължително кожено облекло с камшик (9-метров) и белезници на кръста, кожени прашки и кожени сутиени в стил Ева Браун, както и нашийник на врата с името на домашния ви любимец (съпруг или съпруга), че да може да дойде да ви плати гаранцията. :D А, Вал, че не мога да го науча нищо ново, то е ясно, ма нали го давам министър-председател, требе се напрая малко на авторитетен... :)

    ОтговорИзтриване
  27. Дуче Ностро,
    време е да развием и усъвършенстваме висшата форма на управление,
    а именно,
    мафиотска структура на управление със силно ориентирана дясна социална политика.

    Не че ще трепем - левите, нека си живеят, но най-накрая ще им изземем властта от левите ръчички. )))))
    Стига само педали са ни управлявали!

    После... аз като оглавяваща министерство на земеделието и горите, което днес е, и на храните, автоматично, както вече намекнах със смигване, отговарям и за изхранването на управляващите.

    За целта,
    нема се мотам, а се залавям с най-печелившия бизнес - фармацевтиката и покрай него ще движа, и вторият по доходност - дрогата, щото посевите и мат'реала ми, са едини и същи, и за двата бизнеса.

    За това, оставам политиката на колежката Магика Идиоткова, дето ни здравеопазва,
    че сме в едно министерство и е добре да си разпредилим задачите - тя да поема политиката, аз бизнеса.
    Тя да се грижи да разболява населението психически и физически, аз ще го снабдявам с илачи.

    Гόвори Дуче,
    с министъра на отбраната /кой е той по дяволите? Бла става, че дейността му е близка по цели и характер/
    да се залавя с шиткането и управлението на оръжията, че да си затворим манифактурното стопанство
    и да одим да си плицикаме крачетата по островите, че да не гъбясат ... иде есен, после зима... нема време...

    Да отлитаме на юг,
    докат не сме измръзнали
    от глад и студ!

    ей това е моят девиз :)))))

    С две думи, дайте да се организираме, че да не стане така само да го духаме :))))))


    п.с.
    щом треба, под бурката - монахинска, ще си нося костюма на жената котка, ама малко прокъсан го искаш гледам, та ще помоля Армани, да го резне още тук - таме, да спази дизайна на шефа.
    На дупЀто и покрай зърната, достатъчно ли ще е?
    :)))))))))

    ОтговорИзтриване
  28. Леле, как се вживя! :) Аз това ми се щеше да го прочета в пост. То от толкова идеи, накрая ще си объркам управленската програма. :D

    ОтговорИзтриване
  29. Ентусиазмът на всички отговорни лица е заразителен, чудесен, водещ до душевен оргазъм. Четох и при Nadinka, браво, колеги. :)

    Нямам идея докъде е стигнал Преславски с плаката. За останалите атрибути (знаме и символ)се самоутвърди 9-метровият камшик.
    От многото мераци за пляскане ми се върти една идея за химн: Du hast den schönsten Arsch der Welt

    Текстът е изключително опростен (както и мелодията), но затова пък - с много дълбок смисъл. Всеки може да се припознае в лирическия герой с най-хубавото четирибуквие.

    http://www.youtube.com/watch?v=7Wzn3VGfZ4A

    И английският му вариант, сниман с представители на ръководството на партията:

    http://www.youtube.com/watch?v=iKHnB4y6kfk

    ОтговорИзтриване
  30. Абре Точе,
    мннооого приспиващо действа химна, бе булка!... ама пък 'арно!

    Тутакси рипнах към леглото и не можах да се удържа, да не се потъркалям със затворени очи и другарите по сън :)))))

    Ей на това му се вика:
    Яка ни е мацката - през'ташачката / терминът е кръстоска между: "през ташаците ми е" и "лешникотрошачката"/

    Евала, колеги! Отговорни другари сме се събрали!


    п.с

    Шефе,
    ще спретна и аз моя пост принос за партията, ама малко по-натам :))))))

    ОтговорИзтриване
  31. Помощ!!! Мисля, че ослепях!... Още не съм станал министър-председател, а ето че вече има опит за целенасочен атентат над целомъдрието ми. Точке, току-що си писа една черна точка в досието!... :D

    Вал, намеси се, ако обичаш - не тия задници очаквахме! :)

    ОтговорИзтриване
  32. Светле, може и малко по-насам, че изборите наближават, а електората не чака... :)

    ОтговорИзтриване
  33. Их, Ностро, аз пък очаквах да си признаете кой кой е. :)))

    Има и дамски вариант, някой трябва да съчетае двата. Да има за всекиго по нещо, нали така? :)
    Плюс това изрязавате гласно желание само дупето ламотово да пляскате. :)))

    ОтговорИзтриване
  34. Предлагам да се направи събрание, където да се уточни правилника за поведение на членовете на Управителния съвет.
    Да се спесифицират всички детайли, касаещи наказанията за неизпълнение на правилника.
    Ако трябва скици ще направя.
    Желязната ръка на образованието е със седем пръста! Представете си какво може да ви причини!
    Тъй като доста членове съвсем безсрамно изявяват горещо желанието си да бъдат напляскани, наложително е да се изготвят списъци, където всички да чакат търпеливо реда си.
    Ред трябва да има тук! Ред!
    И наказания!
    Само да питам Ностро: тази маса с четирите крака изпробвана ли е? Издържа ли на натиск, тласъци и ще може ли всички да се съберем върху нея? Да се направят изчисления!
    Ей, ама съвсем лятно сте я подкарали...
    А всички блогъри нас гледат!

    Скай – ти що се издаваш, че разполагаш с информация за местонахождението на изчезналия сандък? Нали ние двете сами щяхме да си изхарчим златото. Сега всички министри ще настояват да стане обща собственост на Управителния съвет.
    Акули!

    ОтговорИзтриване
  35. Точице, поправи се веднага - искаме другият вариант! :D

    Ел, ето така се прави! Ред и дисциплина му е майката! До довечера да знам кой е бащата! Разпитите да започнат от Ламот, че ми е най-съмнителен. :D
    А масата е изпробвана - вече двайсет години издържа задниците на няколко правителства, номенклатурчици и хрантутници, че нашите задници ли няма да издържи. (Направил съм едни изчисления - доказват, че електоралната маса държи и на бой с камшик!) За "инцидента" със златото ще се направя на ни чул, ни видял за около 33% процента от съдържанието на сандъка. :D

    ОтговорИзтриване
  36. http://www.youtube.com/watch?v=XQD68ah9BXM

    http://www.youtube.com/watch?v=zwulzRpW1KE&feature=related

    Ностро, все пак апелирам към консенсус, т.е. към компилация на задните части, за да има равенство между половете.

    ОтговорИзтриване
  37. Точице, черната точка - заличена! :) Иначе който иска да компилира задници, на мен тия ми стигат. :D

    ОтговорИзтриване
  38. много дълги коментари станаха тук
    постоянно си губя мисълта
    налага се да наемем машинописка
    заплатата й ще дойде от разкриване на нелегален канал за внос на кравешки копитни сухожилия

    ОтговорИзтриване
  39. Вал, това с разкриването трябва да го ориентираш към Скай - тя ги хваща, пък Преславски ги пуска - такава е далаверата, кръгът се затваря. А това със сухожилията не звучи много вкусно, да не би от тях да се правят деветметрови камшици? :))

    ОтговорИзтриване
  40. Шефе,
    що ме вкарваш в грях... да пиша за политика... аз съм по политическия бизнес, а не по политизирането му...
    нека си стоя в сянката на друг писател от партията...
    Който иска, да ми прави параван!
    Всичките ме кефят как пишат :))))))

    виж ... мога да помисля, некой банкет да спретна
    :)

    ОтговорИзтриване
  41. Светле, виж, ако ще ми кръшкаш от поетия политически ангажимент, сериозно ще се замисля за бъдещата ти роля в партийните дела... :D Плюс това организирането на банкети не би трябвало да пречи на писателските ти дела. :)

    ОтговорИзтриване
  42. Ъхххх... смразих се...
    (с наведена глава, пламнали бузи и тупкащо в слабините сърчице... се оттеглям да се потя над някой манифест)

    :)))))))

    ОтговорИзтриване
  43. Докладна записка
    от Минстъра на външните работи
    по повод проектоплана
    за дипломатическите дейности

    Уважаеми колеги,

    Моля министърът на отбраната да ми приготви необходимите аксесоари за световна опознавателна обиколка - базуки, лимонки, РПГ-та, български чадъри, 2-3 стелта... той знае.
    На първо време планирам протоколни посещения при президентите Чавес, Кастро, Ким Чен Ир, Кадафи. Предвидени са и разходки из Кремъл и некои бивши республики. Ако ми остане време, ще се разпиша и при Берлускони.
    В краткия отдих между посещенията ще отскоча до "Позитано" 20, "Врабча" 23, Боянския сарай, двореца Врана и Лукойл (натюрлих), за да ги запозная нагледно с приложната ми дипломация.

    Някой да има възражения по така представения план? Щото и да има - голям праз.

    подпис (не се чете)

    ОтговорИзтриване
  44. Хахахаха, Фроги, "Дипломацията" на Кисинджър ряпа/праз да яде!!! Твоята програма ми е много по вкус(н)а, ако може даже бих се включил към журналистическият ти антураж с идеята да предавам пряко от мястото на събитието. Както се досещаш, ще ми е изключително приятно/вкусно. :D

    ОтговорИзтриване
  45. Е, ти, като премиер, винаги можеш да дойдеш. Хем ще повишиш равнището на посещенията. :) Начи със сигурност стелтовете трябва да са два. Да му мисли министърът на финансите отде ще търси пари за тях в тази криза. :Р Ма пък може да продадат с военния министър няколко хиляди пустеещи декара за писти и ще ни обезпечат. :)

    ОтговорИзтриване
  46. Като си знам Министъра на финансите, най-вероятно парите ще дойдат от проституция, хазарт и дрога, така че не се притеснявай - ще имаш цяла армада от стелтове, няколко Миг-а и един-два "Еър форс 1", наскоро бракувани от американското правителство.

    И не бери грижа за Военния министър - Ал Кайда споменаха, че ще го пуснат срещу 20 кози и 2 калашника, а пък аз с терористи не преговарям - държавна политика, какво да направиш... :D

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.