четвъртък, 15 април 2010 г.

... или нищо като нещо

Понеже напоследък изпитвам непреодолимото желание да пиша глупости (т.е. всичко, което ми дойде на акъла, било то и някоя спорадична умнотия като например, че Стивън Хокинг е Стивън Кинг под прикритие), реших че не е редно да замърсявам от самосебе си ориентиралия се към кинообструктивизъм блог La Cosa Nostro с дошлата ми в излишък мисловна активност. Затова и си избрах това малко парче незастроена площ в задния двор на съседа, в което съвсем безнаказано да изхвърлям отпадъците си, които надявам се ще ви доставят поне малко от отрицателната енергия, която ежедневно облъчва сетивата ми.

Тук ще има толкова глупости, колкото няма да откриете нито в Холивуд, нито дори във филмите на Рени Харлин (което е странно, понеже не мислех, че това е възможно, но, когато фактите говорят, дори и незначителните блогъри мълчат). Затова и ще вдигна ръце от клавиатурата за пет минути, след което ще продължа смирен пред реалностите на мирозданието...

8 коментара:

 1. Ооооо, колега, a честито! Викат конкуренцията била хубаво нещо, печелел потребителя... :D

  ОтговорИзтриване
 2. Ех... ами мерси, въпреки че не съм съвсем сигурен дали е повод за честитене или за напиване от мъка. Така или иначе първо ще пиша, после - ще си търся диагнозата... :)

  Приемам и не експертни мнения по въпроса стига да не ме изкарват ментално здрав - все пак кого ще заблуждаваме... :)

  ОтговорИзтриване
 3. Повод за напиване - за поливане на повода... or smth. :)

  С неекспертно мнение не мога да ти помогна, понеже съм експерт по всичко, но все ще се намери някоя добра душа да ти услужи.

  Впрочем, четейки теорията за Стивънгейт, осъзнах, че Хо-то на Кинг-а вероятно е от hoax, хмм...

  ОтговорИзтриване
 4. Трябваше да промотирам блога в светлината на Теория на конспирацията. След разкриването на Кинг смятам да насоча вниманието си към Каварна и Монтеверди... :)

  Колкото до експертите - не само, че ги тача, ами даже ще ги черпя по една мента... :D

  ОтговорИзтриване
 5. Абе ти по-добре ги черпи някое забавно четиво, с мента всеки можа. :D

  ОтговорИзтриване
 6. Е, като си права, права си! :)

  ОтговорИзтриване
 7. И тук ще те следя!
  Надявам се прозвуча заплашително..:)

  ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.