петък, 13 август 2010 г.

Д.н б.з "."-та

Дн.с . официалният за цялото чов.ч.ство д.н б.з "."-та. Хора по цял свят са наизл.зли по улицит., цАлуват с. с .зик, мляскат с. по бузит. (понякога и по ч.тирит.) и стоич.ски издържат на н.в.роятната ж.га само и само, за да засвид.т.лстват н.уваж.ни.то си към д.ня, в който т.зи така вр.дни "."-та с. настаниха на нашит. трап.зи. За да бъд. т.хният прот.сто-празник пъл.н, цял д.н никой няма да яд. "."-та. За ц.лта д.нят . обяв.н за гладна стачка. На стачкоизм.нницит. щ. бъдат налагани наказания - яд.н. на луканка с .дногодиш.н срок на годност, консумиран. на кис.ло мляко от първото приш.стви. със запаз.ни вкусови кач.ства и за д.с.рт цяла каца мляко прясно издо.но в д.ня, в който с. . формирал Мл.чният път.

Обявявам д.ня за открит!

Папата поздравява наизлязлото множ.ство

23 коментара:

  1. Ейййй, много си бърз, ама съм ти леко сърдита, че ми засенчи празника на лявата ръка и дясното полукълбо (сивото, не порозовялото от ръцете Ламотски), че и като муза не съм упомената, дори ;)

    Не ми остава нищо друго, освен едно коментарно "Мръъън!" с интонация силно наподобяваща возилото на Easy Rider-a, ама със силов тунинг до Ghost Rider.

    По повод празника, ще хрусна един чипс с 20% съдържание на картофи... и надпис 100% natural, размишлявайки над големите парадокси в писаното с дребен шрифт.

    ОтговорИзтриване
  2. Скай, капитално не съм съгласен, че не съм те упоменал. Ясно е, че горният текст е писан с гняв, а аз (Одисеомо) като изявен герой от Илиада, рамо до рамо сражавал се с Ахила, естествено, че съм бил възпят от муза по думите на онзи слепец Омир: "О, музо, възпей онзи паметен гняв на Одисеомо!". Та хората, четейки си текста, си викат: "Ахааа, значи този паметен гняв на Одисеомо е възпят от музата." и почват да си мислят за музата, а тя естествено е в първия коментар, идещ да ме възпява (надявам се не и опява).

    Та след всичките тези нелепи обяснения/извинения, поднасям най-искрените си почитания на леворъките и деснокълбовите и най-вече на теб. С пожелания да доживеем екологичночист чипс! ("Мръън" е взето под внимание.) :)

    ОтговорИзтриване
  3. Оууу, сега видях какви Йосарянски мерки си предприел по отношение на заглавието на блога си. Респект, Ностро, хвала за тоз' фин усет към детайла!

    ОтговорИзтриване
  4. Следвайки цензурата на Йосарян май трябваше да оставя само точки... :)

    ОтговорИзтриване
  5. Eeeeeeeee, какво сте направили :D :D :D

    ОтговорИзтриване
  6. .........., ч. к.кв. д. см. н.прав.л.? :D

    ОтговорИзтриване
  7. нещо пак не схващам що за празник е това, но щом има голи мадами - ще го празнуваме.
    Между впрочем, днес е ден на леваците :)

    ОтговорИзтриване
  8. Мха-ха, вече всички гласни са минали под ножа - пардон - цензурата, Йосаряне! Признай си, до довечера ще си пуснал нов пост - абсолютно празен, много ще ми е любопитно кой-как ще го разтълкува в коментарите :)

    ОтговорИзтриване
  9. Добро утро, Ламоте. Как спа... между впрочем? :)

    ОтговорИзтриване
  10. А, Скай, ми че как, той Ламота като беше пуснал за началото на световното знаменития си пост "АААААААААААААААААА", всички го разбраха... А пък аз често сам не се разбирам, така че освен да .......... .. ...., ...... .. ... ......., друго не ми остава. :)

    ОтговорИзтриване
  11. Всички ги разбират такива работи, когато се налага ;)

    ОтговорИзтриване
  12. Ламоте,ами да вкараме и малко суинг :)
    http://chetivoto.com/2010/07/женското-измерение/

    ОтговорИзтриване
  13. Ок, де, Скай, ще се роршахна и ще ти отговоря на предизвикателството. Първо забелязах нощно небе. После долу вдясно изплува Ламот. Носеше сомбреро и пончо и си тананикаше мелодията от Спийди Гонзалес. Това леко ме шашна, защото и Спийди, и Бегача са ми рядко антипатични, а пък Ламот си го обичам. Усетих някакво раздвоение в себе си. След това обаче се загледах малко по-внимателно и открих, че някой е оставил отпечатъци от пръсти по екрана ми, бахму!!! А това беше абсолютно и тотално недопустимо, щото мразим! И тук вече ми прикипя и ме освидетелстваха за непоправимо луд...

    Остава ми да се питам някой друг вижда ли същото?... :)

    ОтговорИзтриване
  14. Предполагам :)
    ДАВАЙ :)
    ТИ СИ НА ХОД :)
    http://www.140godfather.com/tutorial_2.php

    ОтговорИзтриване
  15. Марееееееййййй!
    На буквата ми посегна!
    Няма ти говоря три дена, да знаеш!
    :)))

    Ламот не го съзрях из небесата, но като, че ли зърнах Джони Браво, а то си е почти същото.

    Ей, ще ви напляскам всичките!
    :)

    ОтговорИзтриване
  16. .л, н. б.ш. н.р.чн., ч.стн.. :)

    (Ел, не беше нарочно, честно.)

    Започни пляскането от Ламот... ТОЙ Е СЪГЛАСЕН! :D

    ОтговорИзтриване
  17. ...намирисва ми на мърсуване...скок-подскок, тук съм..Ако все още не е окапало положението..Блииизз..опс..обърках се по дифолт.
    Прз.ник.т още важ ли?!:)

    ОтговорИзтриване
  18. Фроги, "Пляскане" е първото име на Ламот. :)

    Ирония, празникът важи, докато не се напълни! :) Ма ти пак нямаш никакво уважение към такива официални дати, .гати! :D

    ОтговорИзтриване
  19. о, да, да!
    напляскай те ме! :)
    вчера се натрових с риба, ама така, кат много ям :(

    ОтговорИзтриване
  20. Нарочно сбърках, за да го напиша пак

    Напляскайте ме :Р

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.