вторник, 25 януари 2011 г.

Ода за Скай - звездната потегачка

Наскоро споделих, че съм си купил няколко енциклопедии (знаете ги, от онея с гланцираните листи и изобилието от снимков материал в тях с цел спестяване на текст), на което Скай написа в коментар: "Ностро, не си ли голям вече за такива изцъклопедии?!". Резонен въпрос, който, като се замислих, открих, че въплъщава в себе си това, което е Скай за недорасляци, като мен и Ламот... особено като Ламот. Тя олицетворява нашата будна съвест.

Какво ме наведе на тази мисъл ли? Ами малко ли са примерите, като неоспоримият факт, че Скай беше тази, която събуди Кракена с шут в задника, когато същия се натряска от любовна мъка по Лилия, която пък му изневеряваше с богът на б(л)оговете (Елфа). Малко ли е, че тя ни мереше кръвното, за да ни изписва допълнителни дози адреналин, и ни удряше с чукче по капачките, но не, за да ни отчита рефлексите, а, за да ни причинява умишлен дискомфорт с цел да си вдигнем ленивите задници и да свършим малко блогоугодна дейност. Малко ли е, че заграби златото на Кортес, за да го подели с нас, но го подели само с Ел и така коварно ни измамиха. Малко ли е, че преди Вал да стане достопочтен блогър, олицетворение на плътската страст, скрита под воал от насилие, той беше скромен и отстъпчив момък, който веднъж срещнал Скай в кръжок по эротична фотография и тя коренно променила светогледа му за света на порнографията. Малко ли е, че в дома си отглежда чернобял цербер и с помоща на вещите съвети на Иван Марк го учи как да ни хапе по задниците - говоря за задника на Ламот.

Ще ви кажа - не е малко. Не че за всичко казано до тук си няма причина. Има си. (Не че я знам.) Но това не значи, че същата не е основателна и ние не трябва да си плащаме за летаргията, в която понякога, искаме или не, изпадаме - основно Ламот, аз - не толкова.

С други думи без Скай блогопространството щеше да е като една мудно течаща река с тенденция към затлачване, в която ние щяхме да сме гребците, на които няма кой да подвиква с мегафон що мързеливи sons of bitches са... и то не само Ламот, много вероятно е да става дума и за мен, а защо не и за вас.

Честита годишнина на блога, Скай!

Подписи: (повечето не се четат от грознопис)
Ел
Самодива

Ламот
Иван Марк

Елф
Ностромо

10 коментара:

  1. Честито, Скай!
    Ностромо - бутни я да се събуди!
    :)))
    Кой знае какви ги е вършила снощи...
    :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Sky Sky Sky
    the girl that always make you cry :P :D
    and she's never dry


    PS I'm not L.!

    ОтговорИзтриване
  3. Ностро, още ли не си я събудел...или и ти заспа...ъъъ, мъркащо там някъде :Р

    ОтговорИзтриване
  4. Ел, Диве, ама вие какво ме набедихте! Аз да не съм като вас да ходя и да замерям прозорците на хората рано сутрин в единайси и пол`вина. :D

    Ламоте, пак си се натряскал предиобяд! :D

    ОтговорИзтриване
  5. Хех, Ностро, провален пазителю на тайните, омилостиви ме. Освен това ме и разсмя, и то много.

    И за да сме квит и аз ще издам една тайна - цялото заграбено съкровище беше профукано от Ел и мен за компоти от най-различен вид и разфасовка, имаше даже и дизайнерски екзотики като, любимия на Ламот, компот от камилски дарадонки, събирани под лъчите на Бетелгейзе в гравиран буркан от тетрагонални мартензити с инкрустации от надъвкан пластилин, дело на самия Ламот. Та така... Будната ви съвест е онова, дето обикновения родопски жител му казва голяма бяля птица (не е лебед, не е лебед), налегната от внезапна дрямка.

    ОтговорИзтриване
  6. Скай, не е казано, че трябва да си признаеш. Истината (и само истината) е в поста. Благодаря за мнението по въпроса. :D

    Специално дизайнерските екзотики на Ламота ще ги сложа да красят някой по забутан рафт в мазата и, като ферментират достатъчно, ще ги ползвам като гориво за колайдера - как мислиш се докарват 7 тераелектрон волта захранване. :D

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.