вторник, 16 ноември 2010 г.

В анфас: Лилия

Бялата водна лилия (Nymphaea alba) е вид покритосеменно растение от семейство Водни рози, обитаващо спокойни водоеми с дълбочина от един до шест поста на седмица. Разпространена е в Европа, части от Северна Америка и Близкия блог. Листата й достигат до 30 cm в диаметър и могат да се разпрострат в радиус от един до няколко коментара.

За да я отгледате, засаждайте малко на брой екземпляри от нея, така че да не покриват цялата водна повърхност, която ще облОгородявате. През зимата я прибирайте в избено помещение в дървен съд с вода. След настъпването на пролетта потопете главата й в близкото блато на дълбочина от 30 до 60 cm и изчакайте, докато се убедите в неспособността й да коментира. Отпразнувайте с каса бира и пост в блога си.

Източници: Уикипедия и "Наръчник за борба с плевелите"

От известно време насам четенето на блогове вече не е същото изживяване, каквото беше преди. Липсва спокойното асимилиране на поднесения материал и неангажиращото теоретизиране върху него за сметка на трескавото очакване на първия коментар на lilia, известна още като Лилия или, както на галено обичат да й казват безбройните й ощастливени с коментар почитатели, Трола.

Съмнявам се някой от вас да не е фен на творчеството й и тайно да не се надява първия коментар към поста му да е нещо средно между санскритски апокрифен текст писан с ляв крак от прокажен хиндуист прекалил с употребата на марихуана и sms на неразположена ученичка адресиран до идола й Тони Стораро в два и половина посреднощ след обърнати две големи водки на крак в кварталната дискотека. Никой не може да пренебрегне и допълнителните дивиденти, които могат да се извлекат от четенето на всички последващи нейния коментари, които в 90% от случаите няма да имат нищо общо с изложеното от вас в поста, но за сметка на това ще изразяват общото мнение, че Лилия е еманацията на изчистения словоред, подводната част на айсберга и одухотворения образ на криворазбраната цивилизация. Виждал съм дори и как често заслепени от чарът й блогъри, попаднали в плен на емоцията, демонстрират възхищението си чрез слова като "Психопатке, поне си научи граматиката, докато тролваш." (Bla) и "Лиле, трол сенилен!" (Sky Mender), и такива, които изпадат в неподвластна на здравия разум истерия: "СПРИ СЕ!!! СТИГА ПИСА БЕЗМИСЛЕНИ НЕЩА В БЛОГОВЕТЕ НИ!!! ГЛЕДАЙ СИ ТВОЯ БЛОГ И НИ ОСТАВИ НА МИРА!!!" (zi4e) - признания, които едва загатват що за "pain in the ass" е Лилето.

За да не останат някои от вас с впечатлението, че ги баламосвам с общи приказки за характера на апокалиптичния дисбаланс между тема на пост и смисъл на лилиния коментар, ще приведа една кратка компилация от нейни бисери придружени с опити за бегъл анализ от моя страна. Правописът и пунктуацията са запазени.

"Ясно е, че не може всичко обещано да бъде достигнато. Ясно е и това че трябва да се направи някаква промяна, а при нея може да се наложи по-различно структуриране. Така че аз съм длъжна да бъда готова за всякакви промени. А като съм в семейство съм длъжна и да предупредя за евентуални такива. Няма нищо лошо - не е липса на доверие, само се застраховам - защото виждаш че заплашва с пълно лишаване. А в пияно състояние всичко се изпълнява и от заплахи прави факти. Въпрос на градус."

Източник: Cynical Speech

Постът на Елфа засяга въпросът за обещанията в политиката. В този смисъл коментарът на Лилия започва леко да се приплъзва по допирателната към смисъла на темата до един момент, в който внезапно придобива личен характер и ни запраща към семейните терзания на лирическата героиня, според които тя се чувства заплашена от лишения. Явно не лишения от алкохол, понеже е видно, че тя знае какво е когато член на семейството й е в пияно състояние и шамарите му стават факти, които безпардонно вдигат градуса на... взаимоотношенията им.

Извод 1: Лилия е обект на домашен тормоз, клонящ към насилие и то обикновено рецидивиращ в състояния на алкохолен афект от страна на упражняващия насилието.

"Така ли е действително? Не правя насила нищо.Ако отсреща е насила е друга тема.Аз опитвам да пазя правила за да не сбъркам.Иначе сама зная цената на това ,което живея.Никой не може да ме убеди в противното.Не съм насилник, нито лицемер.Просто не съм в добро състояне -малко съм извън строя.Старая се да не личи, но явно съдава друго впечатление.Моля за извинение."

Източник: Good evening, Seaaattle!

Странно или не тук Лилия сякаш се опитва да ни убеди, че всъщност първия извод е погрешен. В действителност постът на ini4ka третира насилието, като бич в ръцете на хората неспособни да се справят с предизвикателствата на живота и е изцяло на английски. Т.е. Лилия вероятно има познания по езика (или как се работи с Google Translate) и използва момента да ни ги демонстрира и да се произнесе по лично наболелият я въпрос за насилието, за пореден път взимайки присърце пост на непознат човек и съотнасяйки го към душевното си състояние, което, както сама пояснява, не е никак добро - вест, която лично мен ме хвърли в потрес и затова бързо потърсих лист и химикалка, за да й изпратя съболезнователна картичка с пожелания за бързо оздравяване.

Извод 2: Лилия не прави нищо насила, освен ако този, който я принуждава физически, не я убеди в предимствата на противното.

"Така може да е целия натам. Само съмнява тези всяко ден страх.Колко да казва и вижда а вече чувства това …Държи до края.Както аз не лъгал.Вярва и докато събере.Д-р Спок ще държи…Той гушка и дава инжекция целувки ако съмнява има бонус-водопад…"

Източник: Sky Mender

Велико! Пред този водопад от думи всеки опит за интерпретация би бледнял от посредственост. Връзката между поста и коментара е безвъзвратно загубена, а връзката между коментиращия и главния му мозък сякаш никога не е съществувала. Вероятно по-осезаема е само връзката между д-р Спок и героят от Стар Трек със същото име.

Извод 3: Пийте си хапчетата преди да коментирате.

"Редно е да се появяват качествени продукти."

Източник: Cynical Speech

Редно е, Лиле, защото хапчетата ти изглежда не са от най-качествените продукти. И въпреки това този е един от най-смислените й коментари, вероятно защото е и един от най-кратките й.

Извод 4: Хапчетата не са панацея. Не злоупотребявайте.

"Маалей… тука яко мирише на загоряло… чак през екрана засмърдя… Но добре, че е пусната пералнята отначало, та има надежда"

Източник: Cynical Speech

Най-после на някой му замириса.

Извод 5: Никога не губете надежда, въпреки че понякога е добре да подложиш напъните си на съмнение.

"Дрън-дрън. Няма начин да бъда отклонена и заблудена. Не се получава. Има показатели, по които се познава мъж от жена. Скучен и неуспешен опит. Жалко"

Източник: Cynical Speech

Напъните не подлежат на съмнение. Скучен и неуспешен опит се оказа усилието ми да откажа Лилето от коментиране. Жалко.

Извод 6: Изводите са излишни. Животът е просто едно отчайващо пътуване сред лилиините стоманобетонни колони от решимост.

"ОК- ще бъда примирена !Трудно се укротява опърничавата в мен.Бунтарското ми разказва играта.Зная че от хаос може да пострада и човека за чието правя.Ама като се спихна , после откъде набухвател?Ни вино , ни кафе...отиде, като вчера."


Късно е, Лиле, отиде като вчера.

Извод 7: Никога не е излишно да се презапасиш с набухватели.

Генералният извод в крайна сметка е, че в коментарите на Лилия основополагащ е личният момент. Няма нейно изказване, в което тя да не проектира личната си драма върху темата от поста и по този начин да ни подтикне да прогледнем в нейния дълбок вътрешен свят. С други думи Лилия се разкрива и търси разбиране в очите на нас недоумяващите блогъри. Това е и основната причина да напиша този дълъг пост - да й засвидетелствам разбирането си и да й дам шанс най-после да се изкаже по темата, защото този път темата наистина е самата тя.


ПП. Ако все още имате сили, можете да продължите четенето със специално подбрани текстовете на Лилия. Ако сте попадали и на други нейни мисли и фрагменти, ще се радвам да ги добавите в коментар.


* * *

"Не ме обработвай. това което се случи беше фитнес. нито миг не съм спряла да бъда същата към теб. Дори си зададох въпроса - как издържаш ти, да правиш това на човек, за който знаеш че е искрен към теб. Заболя ме още повече - и за двама ни. Умирах на почивки - един път за теб, после, за мен. После отново се събирах и се изправях и продължавах. Знаеш ли? Такова нещо наистина не ми се беше случвало - баща си зарових, така силно не се борих със смъртта. Съпруга си прежалих - там беше по-леко. Дотогава вече 10 год той ме беше отхвърлял и аз го чувствах, но стисках. А тук - при този вулкан който гори в мен, ти искаш да реагирам с хлад и смърт и безразличие. Не си познал. Аз горя в обратен знак. Засилвам се. Това, за което си мислиш, може да стане - само през трупа ми. Никога. Ама никога не може да умре в мен такова чувство. Обичам те. До полуда, до болка, до смърт. Още повече, като зная че и ти си същия към мен. Ела да те гушна и целуна, успокой се… Същата съм, тук съм, дори и повече."

Източник: Cynical Speech

"Разбрах.Продължава, като всичко е въпрос на усещания.Не съм на голо .Имам подплата от много време в личен план, така че преобръщане вече има.Ще догоня без проблеми."


"Стига се майтапи.Не стига че моя ми изпусна гумите, ти предлагаш автомтично -по туитър-ако не се шегуваш???-аз съм ДА ! ДА ! но ,сега и тези обяви, малко трудно издържам..."


"Life is prekrasen.Tryabva only to touch its beauty and feel it in its full sila.Ti far its been cold for this krasota.Otpusni se.Ostavi her to enter into teb.Ne suspend it on the doorstep and-shut lids . Give way to your heart and see how many more do not vidyal.Tolkova beautiful and heat when you open it priemesh.Obicham they ..."


"Ехо пак ли започнНали трябва по-внимателно да се направи, за да няма драстични съмнения.Стига си се притеснявал.Господи, ще се разболееш така.Поне мъничко ми вярвай.Моля те"


"Процеса е взаимен.Ако и от двете страни няма идейност-пропада.Когато идеите са в повече има от какво да се избира.Така става по-добре."

Източник: Операция Кино

"Споко- в ръцете ми е.Не съм поискала ,не съм го изяла със все финтифлюшките.Просто му гледам сеира.Аз мога да търпя и това поведение или говорене не ме засяга.Мога да бъда напрегната само ако имам противоречие в мнението с човека когото уважавам.Всичко друго решавам хладнокръвно."


"Около 5и 30 видях дървена ваканция но машината ме издаде и нямаше как да реагирам.Сега здрасти"


"Трябва да усвоя хватката с трите ниви на екс.Може и да ми влезе в работа.Правя каквото правя и все искри хвърчат около трътката ми, та затова де .Не че искам да крада патент."


"Пак намеци.ОК- само ще споделя разсъжденията си и ще се увериш , че не си прав.Когато излязох сложих тел до тялото си- не ползвам джобове..Така не го търся из чантата. При тичането се запотих.Отидох на работа вир вода, в последната минута и тел беше отново до тялото ми.Изиграх си каквото имаше ,но не съм видяла че се мокри. На връщане отново тичах и пак мокра. Чак у дома разбах и то като се събличах, не по-рано, че е горещ и не работи, Предполгам че това е причината.Разтворих го да съхне и като изсъхна проработи.Сега го зареждам.Ако с това помагам да се изясни ситуацията ще се радвам.Но нищо друго-моля без съмнение към мен- обидно е.Дано за това да съм наречена дявол, да няма и друго, защото нямам идея какво може да провокира подобно отношение към мен.И това -ку-…..а, гадно е .Аз не наричам никого с такива думи."

Източник: Операция Кино

"Аз ще лягам , че утре съм на разнос на плакати от 10ч с Тодор Любомиров
лека нощ и целувам мечето силно, мачкам си го по коремчето и си го гушкам"

Източник: Комитата

110 коментара:

  1. Ааааааааа, не е честно.Ама сбирка.Някой да не е решил да ходи с брадвата след мен?

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, ПАК ме изпревари!
    :)))
    Според мен Лилия е прикрит гений, който прави проучване на въздействието на думите и над сбирщина блогъри :)

    А може и да са цяла група...а не само едно цвете невинно...:)

    Група, която има трътка, мече, обича до полуда Елфа и не знае откъде да намери набухватели...

    Ностромо, ако накараш Лилия-груп да разкрие тайната си, ще те призная за най-добрия изследовател на тайни!

    ОтговорИзтриване
  3. Подозирам, че Лилето има нещо общо с Лимона и военната стратегия :D

    ОтговорИзтриване
  4. Аз най често трия не възприемам намеци за обяснения в личен план от жена, какво сега.

    ОтговорИзтриване
  5. Пак ще кажа - не съм убедена, че всички коментари са от нея. Не знам. Призовавам блогосъседите за търпение - не се случва кой знае какво, че да се впрягаме. Свят като цвят, дето викат бабите. :Р

    Обаче ако изчезне, ще ми липсва. Честно. :))

    ОтговорИзтриване
  6. за тия работи има спам филтър :D

    ОтговорИзтриване
  7. ООО, Лилия, цветето на всички кралици
    сутрин, вечер, бленувам по твоите цици
    за тях бих дал всичките си жълтици
    а ти ми обещаваш само по топките ритници :(

    О, Лилия, сладкишче, кралицо на всички жрици
    твоите цици са сладки и меки като мекици
    да се хванем за тях и да литнем кат волни птици
    уви, искаш да раздаваш само плесници :(

    ОтговорИзтриване
  8. Хе, бил изчезнал в странство, а?
    Реди си стихове в Страната на Огледалата...
    :)))

    ОтговорИзтриване
  9. Нищо не разбирате! Ако съберете всичките и коментари в една статия, ще видите, че това девойче буквално крещи безгласно колко е самотно, колко е чувствително . Нейната лирическа героиня(която е различна според/спрямо различните постове) всъщност е антипод на нея самата в действителност.Разкрива ни чрез личните си черни краски , напълзели я в личностен план, цялата тягост, която я обгръща и очевадно е,че моли за помощ лично. Некоординираните и и разпилени мисли драскат с вопли върху екраните ни и ние, заслепени от твърде заетото си ежедневие, не можем всъщност да разберем нейната крехка и нежна душа, която иска само едно простичко нещо- да коментира.Така тя изразява всяко едно изначално свое състояние, породило се още в ранни зори от неизвестен спазъм (вероятно придошъл от прекаляване на храна, но това все още подлежи на проучване)
    Отворете душите си за нея и нека заедно да се помолим всико при нея да се нареди и винаги да гушка мечето си.
    Разнежих се.Ностро, благодаря, че направи този анфас. Никога нямаше да обърна внимание на Лилия иначе.И сега чак се зачудвам- защо аз нямам честта да съм включена в списъка на Лилия с целеви блогърски контингент?:((((((

    ОтговорИзтриване
  10. МИШЪН АКОМПЛИШД!!! Ли(л/ц)ето се разписа и вече съм много по-спокоен. Ето, даже ще прибера и брадвата в килера. :D

    Ел, ако Лилия е проект... на баща си и майка си, тогава знам, че усилията ми са си стрували. Ако е проект на Лилия-груп, то в този случай аз съм резултатна част от него и отразявам, колко са се прецакали с експеримента си, та в момента сигурно се псуват и ритат по трътките. :D

    ДИве, да не би да става дума за разпит с елементи на насилие върху вкусовите ни рецептори? Звучи много жестоко! :)

    Руми66, жената е просто по-обстоятелствена... :)

    Фроги, тя никога няма да изчезне. Творчеството й ще остане в коментарите завинаги. А и аз не напразно си скъсах гЪзЪ да го пиша това. :D

    Наде, мен ме забавлява. Все едно да откажа коктейлите. :D

    Хтомале, пиши се нормално, че вече те чета като хотмейл! :D Сега е момента да ти кажа, че обожавам поезията ти. От известно време се приспивам с нея. Толкова си романтичен. {P} :DD

    Ел, пък на мен ми казаха, че обяздвал дебелогъзи акули! :D

    Вал, кул, кул, ама колко да е кул, освен ако не идва от аКУЛа! А за хотмейл, естествено. :)

    Идке, следващият път ми се обади да напишем заедно един профил. След като напиша твоя де. :D Направо ми разказа играта с писанието си. На сто процента съм съгласен с всичко. Невероятен психоаналитик! Иначе съм сигурен, че Лилия не те е пропуснала нарочно. Най-вероятно се е притеснила, че можеш да й спретнеш един такъв психопортрет, а тя от такива брадви бяга като от тамян. :D

    ОтговорИзтриване
  11. Два ника, две имена, два имейла, но едно IP. Предположенията за раздвоено съзнание отпадат, защото очевидно, който(който) и да е се забавлява. "Трол" е правилното определение, но митичните същества ги има само докато хората вярват в тях и им обръщат внимание. В момента, в който види,че не получава достатъчно внимание, ще изчезне:)

    ОтговорИзтриване
  12. Идиот!Идиот!Идиот!Любим, шармантен откачалнико, благодаря ти за забавата!

    (щипкам те по бузката, да не си помислят момите дето са ти 'фърлили око, че те барам :) Аз на шефа си - нема скоча, нивгаш!)

    от кога ми иде да драсна нещо призоваващо да съберем коментарите на лилията и да я помолим за пресконференция с феновете :))))) после и едно турне мо'а врътне! :))))

    аз давам моя принос:
    това ми е единствения коментар от нея:
    ???

    ОтговорИзтриване
  13. Ностро, редно си беше първият анфас на подвизаващ се под женски никнейм блогър/ка да бъде именно на автора по дифолт на всеки първи коментар. А когато вместо анфас извадиш на бял свят нежното продължение на нечий гръб, вината си е изцяло на притежателя му, показващ, че обикновено мисли именно с това четирибуквие. :)
    Пляскам ти през смях за изчерпателния анализ на многопластовата й душевност и мисъл. От някои цитати, които чета за първи път, останах без думи в опит да ги асимилирам.
    Мога само да я поздравя за това, че неизменно и неуморно успява да е на всеки блогометър във всяка част от денонощието. :)

    Онова мече, което непрекъснато стиска и гушка в нечий блог, сигурно е подарък от елфа. :)))

    П.П. @htommal, може ли да визуализираш за всички нас обекта на поетичното ти творение? (не мекиците) :)))

    ОтговорИзтриване
  14. Разкри зловещата ми същност в 20 думички и три пепинателни знака :D

    ОтговорИзтриване
  15. Ааа и без малко да забравя.

    Нямам нищо против някой да има нужда от помощ. Ама да го заяви.
    Каквото ми е по силите, ще откликна. На не един човек - блогър, съм подавала ръка за нещо.

    Докато някой не помоли за помощ, не е добре да се гледа на него като на нуждаещ се.
    (Вихрушо, право говориш, ама като няма заявка от някой да иска да му се помогне - не бараш, съответно - нямаш основания да го търпиш, ако те застрашава по някакъв начин.)
    Мен така са ме учили.

    Лилия отказва комуникация. Тя не позволява обратна връзка.

    Това добре, ама на места, пали пожари и бега.
    То и пироманията, че и серийните убийци си имат тежка предистория от детството и средата, ама да позволим да ни подпалят къщата ли?

    Дано да съм успяла да се изразя ясно, че да бъда разбрана правилно.
    Ако някой има въпроси към мен, ще отговарям.

    :)

    Нямам нищо против Лилия, което и същество да е това, докато не пречи. С нея няма комуникация въобще.
    Вихруша, ако иска да я поема. Аз едва се оправям с некви невидими из блога ми, с които няма диалог.

    ОтговорИзтриване
  16. Владо, нямам нищо против да е някой(я) ентусиаст(ка). Работата е там, че се справя изключително добре със задачката да изглежда фрапиращо зле от психиатрична гледна точка. :D Доставят ми удоволствие такива образи. Даже Скай беше писала в блога си за "градските шемети" и това, че имат някакъв особено мил ореол около главите си. На Лилия ореолът й е като опашката на паун в разперено положение. :D

    Светле, мисля, че разбирам Лилето - и на мен често не ми е идвало да те коментирам с въпросителни. :P
    Добре де, идиотът замълчава, но, като ми стане напечено от идиотия, ще те призова на помощ. Имай късмета да не откликнеш! Всъщност блогът ти напоследък се е превърнал в нещо като предверие на психиатрията, така че май само аз ти липсвам. :D

    Точ, много правилно наблюдение - Лилия е (почти) винаги първа. Виждал съм я и на второ място - бях изключително изненадан, да не кажа втрещен. :) Колкото до това с коя анатомична част от тялото си мисли, не мога да коментирам, защото принципно знам, че мисловният процес има проявления, изразяващи се в аналитични умозаключения, а аз от нейна страна такива не съм съзирал. :)

    ДИве, чак пък толкоз зловеща не си, айде сега. Тия само по Хелуин можеш ни ги пробутва. ;)) А и много пестелив ме изкара! :)

    Анджи, ти си я разкостила повече и от мен бе! :D Прегоря ми конфитюра, докато я изчета. Много дейна. На мен ми се струва, че хваща ТБЛ-то и рефрешва за нови постове и, където види ключови думички като "конфитюр", моментално се намъква. :D

    ОтговорИзтриване
  17. Два ника, две имена, два имейла, но едно IP.
    Което означава два компа - един на бюрото и един лаптоп в леглото.И двама човека бълват мощно коментари.Няма и как да ви отговарят тъй като коментарите са стотици и образуват гъста непрогледна паяжина:D
    На тази каруца съм се возил в един сайт за запознанства когато се чудех с мъж ли комуникирам или с жена.Оказа се че си пиша с цялото семейство :D

    ОтговорИзтриване
  18. Йеее, Вал, имал си срещи от третия вид! :D
    Пробвал ли си да излизаш с близначк(и/а)? Сигурно е адски странно изживяване да не знаеш с коя точно се будиш сутрин. :D

    ОтговорИзтриване
  19. Шефе, пусни ми мейл на моя мейл. Искам да ти пратя един линк.
    zelengorova@abv.bg


    p.s.
    Блогосвета, си е като на Пандора.
    Всички се движим на ръба. На границата между реално и имагинерно.
    На границите на себе си, както се разполагаме в реалността, с все миризмата, вкуса, допира и дебелината на портфейла (товара, раницата)
    и
    душата (психиката ни),
    която живее и извън бремето на телата ни,извън хомота на реалния сват.
    Точно за това е добре да го пазим, от зараза.

    Аз много често в коментарите си съм гранична.
    Сигурно имам такива, които звучат по-шантаво и от на Лилиата.
    Но имам "адрес", насреща съм и отговарям.
    Ако засегна, реагирам. Давам обратна връзка и чрез комуникацията помежду ни се регулираме взаимно.

    Няма човек без диагноза. Диагнозата е просто "разказ" на това какво си успял да направиш, за да се справиш със шибаната неизвестна реалност, която ни заобикаля, и на която имаш можеш много по-малко да влияяеш (манипулираш), отколкото тя теб.

    п.с.
    "Идиот", е голям комплимент за мен.
    Използвам го, като титла за "извън клишийна сетивност".

    p.s.p.s.
    ако ми се съчетаят лилията и анонимния, ще предпочета - близначките :))))))
    абе, аз и сега си ги избирам!

    ОтговорИзтриване
  20. Хвана ме натясно :)
    Наистина като ученик излизах с близначки :)
    Започнах да ги различавам едва на 40 - тия ден :)
    Разпознавах ги по радиуса на гръдните зърна :)

    ОтговорИзтриване
  21. Ох, смях, смях, понякога подозирам htommal, че е ailil. Фроги е права, че някой тролва трола и му приписва безподобно нелишени от смисъл коментари.

    А колкото до д-р Спок, в случая lilia/ilia/filia говори за един популярен педиатър от миналото (във II-ри клас по погрешка реших да се образовам с книгата му, по която майка ми решила да ме отглежда и възпитава навремето, та от там го знам).

    ОтговорИзтриване
  22. Вал, чак на 40-тия ден ли свари да ги измериш!? :))
    Сега знаеш, че следващият ми въпрос ще е за тризначки? :D

    Светле, не смея и да предполагам какъв ще да е тоя секретен линк. Дано разкрива тайни от скрина на Лилия, че да се прославя като деконспиратора й. :D

    Скай, Хтомал и мен винаги ме е съмнявал, но няма да си признае лесно. Не и без бой!!! :D
    А д-р Спок мислех, че е и все още актуален, но май и на мен ми се е останал повече от онова време. :)

    ОтговорИзтриване
  23. Ей, ей, много тежки обвинения! :@
    Аз пък се съмнявах в Ностро за някои от постовете, личи си че е обсебен :Р
    Лилията е софиянка, живее някъде около Редута/Слатина, това е, което показва IP-то. Веднъж се появи в моя блог с аватар на Пазарджик Прайд 2011, та може и да не е жена.

    Обаче, определено притежава солиден интелект, предполагам има някакви отклонения де. Интересен случай.

    И доста забавлява де. :)

    ОтговорИзтриване
  24. Ламоте, аз и от теб съм обсебен, тъй че не ревнувай, баси! :D
    А, ако Лилията се окаже гейша, няма да се изненадам. То на база на коментарите й единственото, което би ме изненадало, е да е ракетен инженер. :)

    ОтговорИзтриване
  25. Хех, Анджи, и аз имах съмненията, че присъствието на Лилия в блогопространството не е никак случайно. Тя е тук, за да ни научи на поезия. И вероятно, за да ни пренесе в небесата... Четейки й поезията определено ми идва да се пренеса в едни други селения. :D

    А колкото до "неглупавите" коментари, от време на време и накотичната мъгла се разсейва и човек/Лилия има просветления. :D

    ОтговорИзтриване
  26. Ей, кви са тия х-ретид материали в блога ми, аааа...

    а че е възможно, възможно е, същият линк преди е сочил към блога ти, изтекла му е давността в "шорт урл" услугата на бит.ли и някой друг си го е ангажирал за въпросният мат`риал.
    Но може и да бъркам нещо, нека "ай спецовете" да си кажат, аз отивам да гледам... едни неща, амаха! :D

    ОтговорИзтриване
  27. Знаех си, че принтСКРИЙМ-а няма как да се види! :D Проблемът е, че не го и чувам. :)))

    ОтговорИзтриване
  28. Аааа, скриймове от забав значи! :D
    Хубав ден и на теб и дано днеска се напече било то и като за послено за тази календарна. :)

    ОтговорИзтриване
  29. Лилия е Гигант! Най-добрия коментатор евър! :) Обожавам я. Ама наистина!
    Ностро благодаря за профила, изключително ми е приятно да вида творчеството на Лилия на едно място. Ако издаде книга, с коментари, ще си я купя!
    И понеже става въпрос за коментари, да се проявя като пълен скапаняк, от онзи вид който най-мразя, и да попитам "В" Анфас не е ли тавтология? Или викаш Тафтаци-логията да се фака? :)

    ОтговорИзтриване
  30. Дринов, Лилия си е титаничен гигант и забележителен критичен коментатор. Обожавам, че я обожаваш, защото и аз я... обожавам - честно и наистина! :D Даже ще я помоля умолително да ми позволи да спиша обяснителна рецензия към книгата й, предвид на факта, че съм първият й биограф! :))

    Колкото до тавтологията, месля че вече ти отговорих. :D

    Подпис: (не се чете)
    Ваш, Торквемада Фака!

    ОтговорИзтриване
  31. Няма тризначки,за съжаление :)
    За препращащият линк - всичко е възможно.
    Ето един известен случай - всички линкове водят към банковата сметка на Иво Сиромахов :)
    http://therealgenadi.wordpress.com/2010/11/16/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D1%85%D0%B5%D0%B4%D1%85%D1%8A%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB/

    ОтговорИзтриване
  32. Четем го Генади, Вал. А Сиромахов е неприятния клонинг на шефа си. И двамата отдавна са подлоги на онези, които си плащат.

    ОтговорИзтриване
  33. Бе позачудих се днеска на Анчо, а тя каква била работата.

    http://anchog.blogspot.com/2010/11/strikes-back.html

    ОтговорИзтриване
  34. Бе работата отдавна явно си е такава. Важното е, че Генади го разкости. :D

    ОтговорИзтриване
  35. Енджи, замисли ме за следното:
    Всъщност, за мен, Лилия дава невероятна обратна връзка, ако това е смисъла на коментирането.
    Ако коментирането се използва, преди всичко за контакт между блогъри, тогава има проблем с нея.
    И понякога, понеже улучва болните места, демонстрирайки невероятна чувствителност, стават грешки заради присъствието на коментара й. И тия грешки идват най-вече от параноята, която предизвиква.

    Напоследък много мисля за проблема с параноята в нета.
    може би, защото съм привърженик на опазване на доверието и съобразяване с границите, които изисква другия.


    @ Ламоте,
    не знаех, че гледаш на IP! Егати рядката екстрасенска дарба имаш ! Мога ли да ти ползвам услугите? Срещу заплащане, разбира се :)

    :))))))

    ОтговорИзтриване
  36. Светле, Лилия няма как да предизвика параноя, освен ако не е открила начин да се самопредизвика! :D

    И каква точно обратна връзка даде с коментара си по-горе, освен казвайки в прав текст, че се има за цепеница, нуждаеща се от брадва за донацепване (щот явно не се побира в печката)? :D

    ОтговорИзтриване
  37. Ето го примера, в който предизвика параноя :)

    http://cynical.elfglade.com/?p=3633

    престави си Елфа, какво е трябвало да обяснява на гаджето си. :)
    както се казва, върви, че обяснявай после, че нямаш сестра :)

    ами тук? :
    http://cynical.elfglade.com/?p=3569



    Как тълкувам обратната връзка по-горе ли?
    Че не и е приятно, че е подгонена, че някой и събира и следи коментарите, че й гледа в ръцете...

    което я прави доста човечна :))))))))

    да не говорим, че само факта, че й посвещаваме такова обсъждане, си е яка параноя - покрай уж разглеждането на Лилийното творчество, издирваме - що е то и за какво иде реч?
    :)

    и всичко това е, защото отказва контакт.

    ОтговорИзтриване
  38. Когато коментираш, ти ОСЪЩЕСТВЯВАШ КОНТАКТ. Ако не търсиш обратна връзка, тогава защо коментираш? За да просветлиш с гениалните си мисли ответната страна?!

    Никой не оспорва човечността на Лилия, но именно поради така нареченият от тебе параноичен ефект, който тя предизвиква, е добре да има нещо като статия, онагледяваща масовостта и естеството на поведението й. Ако приятелката на Елфа го запита какъв е този лилиен коментар, той просто може да й посочи този пост и от него тя ще разбере, че няма място за параноя. Другият вариант е Елфа или който и да било друг засегнат от ситуацията да тръгне да издирва от блог във блог нейни коментари, което си е трудоемка задача.

    Та жената (ако е жена) явно е с проблеми. Аз просто описах тези проблеми, защото изнесени в коментари по чужди блогове, те стават проблеми на всички. Когато приближава тайфун, системите за известяване го отразяват без да се интересуват от чувствата на тайфуна, бил той и с нежно име. При това аз съм такъв лаик в правенето на психопотрети, че най-вероятно съм докарал пристъпи на параноя и на Вал, и на Ламот преди това. Просто се радвам, че все още не са ме погнали с брадвата. :D

    ОтговорИзтриване
  39. Всъщност, ако някой от включените в блогрола ми изрично не иска да му правя "анфас", да ми пише на мейла от профила. Текст "НЕ" в събджекта, ще се интерпретира като нежелание. :)

    ОтговорИзтриване
  40. Споко:)
    Параноя нямах.Но получих - от ДЪРТАКА :D
    http://vbox7.com/play:91d35c93

    ОтговорИзтриване
  41. Шефе,
    стана спойката!
    Амзътуй и аз говоря, ама без изговаряне нема стане!

    Един на друг сме си коректив и се крепим, за което много ВИ благодаря на дружината!(там целата горна!)

    Ха сега идиотката(аз), целува ръка на идиота!

    п.с.
    Валка, как ми беше на устата дъртака :)))))

    Съмишленичеството си е телепатия в действие!
    Нqмало телепатия? Брей!

    Целувки на всички!

    ОтговорИзтриване
  42. Вал, що ни го причиняваш?! :D

    Светле, да де, ама с това "и всичко това е, защото отказва контакт." ми се стори, че й търсиш оправдания. Но пък си права, че в специалните случаи оправданията са самите специални случаи, наричани още пациенти. :)
    Джеронимооо да бъде! :))

    ОтговорИзтриване
  43. Нямах желание,но като видях спонсорите на клипа - 2 плевенски фирми,реших да ги рекламирам :))
    Наближава петъчната киновечер :)
    Безславните копелдаци (1978)
    http://zamunda.net/details.php?id=183082&hit=1

    ОтговорИзтриване
  44. Ето още един шедьовър към колекцията:
    http://lachistein.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    :)

    ОтговорИзтриване
  45. Ааааа, Светле, точно там си е на мястото - лика-прилика са си двамата. :))

    ОтговорИзтриване
  46. Има напредък, започна да се разпознава на правилните места. :)))

    ОтговорИзтриване
  47. ейй, не така с Лъчето, това е единственият човек, който се справя безупречно, няма нужда от помощ и не моли никого за нищо, не задава отговори, но за сметка на това предоставя купища въпроси, прелестен е и най-хубавото му е, че се оправя и ориентира сам във всякаква среда, той е безсмъртен, единственият човек, към когото нямам забележка и с когото не споря, нито гък... или това май бяха 'прокажените' красиви и неземни същества, които нямат комплекси, но без да искат създават такива на останалите :)

    за лилия съм си казвала мнението, но тролът на Светла е патологично скучен асоциален мъж, който (забележете!) дори е успял да доскучае на самия себе си
    препоръка за лечение (ако ми позволите) - не го захранвайте с внимание, никакво!
    хахах
    а да, и не държи на майтап, още по-малко му се отдава, но какво да очакваш от мъж, който се самоопределя като 'неприлично умен' - колко още хора са убедени, че са умни, красиви и интелигентни, но виждаш ли, как никой не го забеляза - много добър пример за това, че комплексите не се лекуват с проумяването им, всеки вижда причината за комплекса си, но би искал да е сляп (проумяването на комплексите само ги задълбава)
    извини ме, че се връщам пак към това, не споря, а изразявам мнението на човек, който се е отървал от лошите си мисли, но може да каже, че липсата на бръмбари в главата може да ти създаде антикомплекс, което пак си е комплекс, ха :))))
    ;)
    (и много искам да си говорим за глупости)

    ОтговорИзтриване
  48. Вал, виждам че си открил прародителя на копИлетата. :) Аз обаче имам една каруца с филми за гледане, така че за момента съм пас... баси! :D

    Светле, благодаря ти, че и ти като Анджи даваш пример за това как се събира народно/лилиено творчество! :)

    Точе, ето че благодарение на теб вече имаме и първото самопризнание! Венсеремос, другари, вижда му се края! :)

    Фроги и Гери, доста бегло съм запознат с творчеството на Лъчко, освен ако не смятаме коментарите му към онзи пословичен пост на Бла, в които отстояваше резонността на публицистичното си творчество, защитавайки една кауза, от която на здравомислещия човек му се обръщат вътрешностите. Пожелавам им дълъг и щастлив съвместен живот! :D

    Гери, гледам, че спретваш адски добри сатирични анфаси, което говори, че имаш много набито око за развиващите се процеси в блогопространството. АБЕ ТИ НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СИ РЕГНЕШ ЕДИН БЛОГ! :D
    И не знам защо се извиняваш, при условие, че тази тема с комплексите и антикомплексите е изключително интересна и не случайно я повдигнах в предния си пост. Ти, например, току-що откри, че липсата на бръмбари в главата е антикомплекс, за което някои хора щяха да хвърлят цял живот в проучвания. :) Самият факт обаче че си го открила, говори, че си аналитичен дух по природа и явно в черната ти кутия има нещо, което най-вероятно не е от инсектен характер. :)
    А, за да те оборя по повод на "вглеждането в собствените комплекси", в следващият си пост ще разкрия един от собствените си комплекси и ще очаквам на база на писанията ми тук да кажеш дали при условие, че съм го проумял, същия ми и личи. И от колко километра. :D

    ОтговорИзтриване
  49. Книгата на Лъчистен е само някакви си 7,20лв
    Което е нищо в сравнение с огромните му напъни
    А Гери прави проекти - вероятно с Архикад Успях да се запозная с тях Вече си харесах 3 вили И нямат нищо общо с къщата на дървосекач с 20 спални :)
    http://www.selo.bg/photos/details.php?image_id=820
    Копелетата се оказа страшно бесен филм като Тарантино е копнал около 70%от сюжета
    Излезе и buried :D
    http://rutor.org/torrent/77396/pogrebennyj-zazhivo_buried-2010-dvdrip-licenzija

    ОтговорИзтриване
  50. хахаха, Вал, ако знаеш само как ме развесели, ти си като детектив за отвратителности... както виждаме и в строителството, два етажа Итонг (ако знаеш колко време ми отне да науча местните, че не е Ютонг), и настръхналите капандури на Пеньо Терзиев (тоя така и не го признах за колега), но така се става придворен архитект на община Троян, Априлци и... толкоз.

    Благодаря за хубавите думи, не знам къде си гледал проектите ни, работила съм и с много колеги от Плевен, но обикновено не пускам линк към архитектурния сайт, за да не се счита за реклама ;)
    (сега ще направя изключение)
    :)

    ОтговорИзтриване
  51. Вал, 7,20 лв. за прорелигиозни текстове? Кажи ми, че се шегуваш! :D

    И, Гери, де го изключението. Тук присъстват любопитни хора все пак. Че и с вкус. :D

    ОтговорИзтриване
  52. хаха, абе ей!, 'тайната' е в името :) разопаковай го ;)
    ама и вие сте едни блогъри, тцтцтц
    (е да де, не сте къртици)
    а за Лъчето, явно си трябва да остарее малко човек, за да види нещо повече от религия в текстовете му - за мен са като балсам за душата, толкова е точен, че си сверявам часовника с него, но не е задължително точно той да го знае или да го проумява :)

    ОтговорИзтриване
  53. Гери,разгледах снимките в албумите на My space :)
    Успях да ги разтегна максимално на монитора :)
    А това че показвам отвратителности е любимо мое занимание :)

    ОтговорИзтриване
  54. Гери, страшни са! Особено ми харесаха онези едноетажни, семейни постройки с кръст отгоре. :D
    Сигурен съм, че някой ден ще живея в такава. :))

    Вал, продължавай да ни образоваш! :D

    ОтговорИзтриване
  55. Искам и аз коментар от лилиа, не е честно! ;( :D
    лиле, къде спиш, то вярно, че блогът ми замря заради липсата на време, ама все пак??!

    ОтговорИзтриване
  56. Все пак, който не е уважен с коментар от Лилия не е истински блогър. xD :D

    ОтговорИзтриване
  57. Иво, Бож'Jack', коментар от Лилия е като автограф от Селинджър. :D

    И, Иво, както Уикипедия казва, Лилия помещава водоеми с един до шест поста на седмица... :)

    ОтговорИзтриване
  58. Хахахахахахахахах, как ме разсмя само на ранина:)))))
    То пост ли бе, то коментари ли- кефят ме хора, които с тънка ирония възприемат и досадните елементи:) Така и не успях да овладея тази способност до талант(:
    Уви, възприятията ми към въпросният обект на обсъждане ще си останат същите, а към теб персонални поздрави- трудоемко е да се пишат подобни постове, в които селектираш толкова много неща, но се е получило страхотно!

    ОтговорИзтриване
  59. Ама значи Лилия вирее в области с по-голяма жизнена активност, така ли? :D
    Ех, то да си отгледаш Лилия не било шега работа. :D

    ОтговорИзтриване
  60. 12:43 - ранина? :))
    Омни, днес е понеделник и всички ти завиждаме... неблагородно!!! :D Не стига, че нямам талант, ами и трябваше да стана в седем нула нула!!! :D

    Бож 'Jack', Лилия е начин на мислене и философски поглед към света. Също така тя е и голям риск! :D

    ОтговорИзтриване
  61. Ъъъъ, ми... тежка нощ и последен отпускарски ден от единствената ми отпуска за две години насам:) та нема нужда от завиждане- утре съм на пангара от пет и тридесет сутринта, та аз ще завиждам на вас:)
    Хахахахахахахахах- нямаш талант ли?:) Предполагам за ранното ставане, защото в писането, ако нямаше, то аз нямаше да коментирам тук и изобщо- да чета- с интерес при това:)

    ОтговорИзтриване
  62. От утре значи ще се гледаме на равна нога, че днес си ми неудобно нависоко. :D

    ОтговорИзтриване
  63. Аз, като млад и заблуден философ, който скоро ще трябва да се замисли и върху дипломната си работа, смятам, че Лилия е една потенциална тема. xD

    ОтговорИзтриване
  64. Предупреден си за рисковете! :)

    ОтговорИзтриване
  65. a аз си чакам обещаното (във формата на пост) и ще ти видя сметката :)))))
    (и се чудя, защо нямам известия за последвали коментари!) :(

    ОтговорИзтриване
  66. За известията, вариантите са два - или без да искаш си изключила опцията (за да я активираш чукни отново "Абонамент по имейл" под формата за коментиране), или (също без да искаш) си вкарала мейла на системата за известяване на блогър в спам филтъра на пощата си (т.е. провери си спам папката в пощата). Но пък може да е и нещо трето...

    А сметката ще ти я дам, чак след като изпиеш толкова алкохол, че да ти е трудно да я видиш. :D

    ОтговорИзтриване
  67. ти ся ... гониш ли мъ... менье, ъ?!?
    а аз мислех да ти строя зикуратченце за дом, да има где да прибираш морното си телце ;)

    ОтговорИзтриване
  68. Глупости, аз гле'ам как да те напия, че да останеш!... :D

    Иначе си чакам шумерския храм (интересно е как уикипедия ме кара всеки път да се чувствам уникално интелигентен)! :))

    ОтговорИзтриване
  69. Той и един папагал се чувства уникално интелигентен:)
    http://vbox7.com/play:d50cb68f&ef=1

    ОтговорИзтриване
  70. Чух за тоя, ама като разбрах, че не може да казва Бъъбатов и го разкарах. :D

    ОтговорИзтриване
  71. Би било неучтиво - след любезната покана на домакина - да не добавя единствената следа от разходките на lilia И при мен (http://svetly-allyouneedislove.blogspot.com/2010/11/versus.html)
    Никъде по къщите няма вана.Дори и там където сега се прави-размерите са като тук-няма място.Въпреки, че може да опитам и да правим и различни врътки.Но дотогава има още време.Сега е напън за покрив.Дано всичко мине успешно и да зная че имам накъде да се изнеса.Толкова години висях и ...гадно е да си на улицата
    Ноември 02, 2010
    хехе - първата среща с нея беше под текста ми при Дрин и последвалия коментар на Bla ("Психопатке, поне си научи граматиката, докато тролваш.") Nostro, поклон пред нечовешкия ти изследователски труд в името на този анфас!

    ОтговорИзтриване
  72. Благодарности, Къди, но на фона на твоите събирателни постове за крайъгълни за кинематографията сюжетни елементи, моят анфас изглежда плачевно банален. :)

    А специално за коментарът на Бла, линкът върху името му сочи точно към въпросният пост - хилих се на глас, прочитайки го. Но такава е Лилия, извиква в нас най-доброто, на което сме способни. :))))

    ОтговорИзтриване
  73. Ностренце, не знам защо си падна по култовите сгради, но поради обтегнатите социално икономически отношения във време на криза (както и на феноминалния преход, зациклил в първобитнообщинския строй по пътя от социализъм към канибал..., мм капитализъм) смятам, че зикуратчето ще се смали до размери на много тесен ковчег, затова ти предлагам... бензиностанцийка - така хем работата ще ти е наблизо, хем парите ще дохождат на колела :D
    (а и днес забелязах, че по-зареден магазин от този на бензиностанцията, няма)
    ;)

    ОтговорИзтриване
  74. Ами как защо си паднах по култовите сгради - нали накрая всички свършваме с кръст отгоре, така поне веднъж завинаги ще знам, че тоя момент съм го минал. :D

    Така че за бензиностанцията ще ти откажа. Зикуратчето го искам поне толкова голямо, че да ми се побира зиКУРатчето... Виж заради тебе какви глупости пиша!!! Тоя блог съвсем западна... :D

    ОтговорИзтриване
  75. хахаха, напротив, точно в този момент много (му) го вдигна :)))
    ами... да запрятам ръкави и да ти взема размери... ко ш' каиш? ;)

    ОтговорИзтриване
  76. Аз отказвам да пиша повече глупости! :D

    Което пък е в пълно противоречие с предният ми пост и тотално низвергва всичко написано от мен през годините. Отивам да се закопая някъде. Явно няма да е в шумерски храм. :))

    ОтговорИзтриване
  77. Няма да се самозакопаваш:)
    Категорично забранявам :)
    Поне докато не видиш това :)
    Анджи постоянно тича по концерти,а пък те сами идват при нас.И винаги безплатно :D
    Linkin Park - Live in Madrid
    http://rutor.org/torrent/77055/linkin-park-live-in-madrid-mtv-emas-2010-2010-hdtvrip

    ОтговорИзтриване
  78. Вал, цела нощ се влачи, рускийот тракер дава ли дава, сега се слуша и възприема целомъдрено. :)

    Тея ги слушах преди. Не като цяло, но с отделни неща. Ще останат в историята на комерса със сигурност! А и понякога на концерт се получават по-добрите изпълнения дори в сравнение със студийния запис - ярък пример за това!

    ОтговорИзтриване
  79. Брилянтен труд, Ностро, (как съм го пропуснала това, добре, че минавам край анжи), поздравления. И ний сме дали нещо на света, но то е бледо подобие на твоята експресивна мисъл.

    ОтговорИзтриване
  80. Ох,ахахахах...ще заболея от смешкоклъц беее!
    Та...ако знаете колко ми е ...жално!Язък ми на хубавото име ;( Мрън!
    И я дайте туй IP да видим коя е таз нашта тролка де????

    ОтговорИзтриване
  81. Svetla, ако знаех, за този твой пост и НЕВЕРОЯТНО СМИСЛЕНИЯТ отговор на Лилия, изобщо нямаше да захващам този, далеч от брилятен, труд. Принудила си я да си каже мотивацията и тя го е направила по начин, по който не съм я виждал да пише никъде другаде. Явно й влияеш отрезвяващо. Комплименти! :)

    Лили, кофти наистина за името, но поне "я"-то в края я унифицира по своеобразен си начин, така че не мое те сбъркаме. :D Въпросът с "таз" или "тоз" остава... :D

    ОтговорИзтриване
  82. Леле каква дискусия се е заформила, цели 87 коментара! Евалата на Лилия, без нея нямаше да ги има :D

    ОтговорИзтриване
  83. Наде, и без урагана Катрина нямаше да има щети за милиарди долари. :D

    ОтговорИзтриване
  84. Прав си за Faithless.
    А идеята тук е да задминем блога на Лонги по коментари :D

    ОтговорИзтриване
  85. ХЕЙ, ЩЕ ВИ ОБЯВЯ ВСИЧКИ ЗА СПАМЪРИ!!! СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ПО БЛОГА МИ!!! ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШИТЕ БЛОГОВЕ И МЕ ОСТАВЕТЕ НА БИРА!!! :DDD

    ОтговорИзтриване
  86. Винаги съм подозирала, че любовта ще спаси света, като го погуби. :)

    /шефе, извинявай, прай се че не си ме видял, ама не можах да се стърърпя, след като прочетох мотивирания отговор на Лилиата, за специфичното й сценично поведение в нета/

    ОтговорИзтриване
  87. Но преди това да стане, Лилия ще погуби Вселената! :D

    /шефке, извинявай, че те контрирам така, ама пръй се, че не ме забелязваш; черпя с една бира!/
    (_)]

    ОтговорИзтриване
  88. Четох тук и там и се натъкнах на тоя коментар:
    Лилия каза...

    Аааайййде- ще затваряме заведението
    метлите и чистка-от мен-нали така
    Щом съм досадна-разбрах-оттеглям се.
    Няма да пиша-само ще чета...
    Дано не ви преча.Останете с добро.
    Водното цвете!
    26 септември 2010 10:02

    Всъщност Лилия никога не е влизала в моя блог, което според Бож 'Jack' означава, че не съм истински блогър :((

    ОтговорИзтриване
  89. diandra, когато наличието на лилиен коментар стане показател за качествата на "истинския" блогър, аз ще си затрия блога.

    Между другото, този коментар на Лилия говори, че тя, освен всичко друго, не си изпълнява и обещанията, или пък е толкова късопаметна, че дори не си ги спомня. И в двата случая потърпевшите сме ние.

    ОтговорИзтриване
  90. Nostromo, свалям ти шапка. Най-доброто приложение на лилия до сега. :D

    ОтговорИзтриване
  91. Също и най-мимолетното. :)
    Иначе мерси за хубавите думи, Kathryn. :)

    ОтговорИзтриване
  92. Ох, изпуснала съм аз. Ностро, Ностро, каква стана тя - с Елфа ще свършим в бяла стая с тапицирани стени, без остри предмети и връзки на обущата.
    Глей сега, к'во става по последния ми пост:

    lilia (27.11.2010) - "Тук съм и те чакам.Ела ,обичам те.Не се притеснявай -твоя съм.Дай да те пегърна и целуна,навсякъде където те боли.Ще помогна да ти мине.Ела…" (това безвреме отиде в spam-а)

    lilia (29.11.2010) - "Там където е дадена дума -тя тежи .Рано или късно всичко ще бъде !" (ни-щааа-ма-Лилеее-да-съм-ти-гадже-мааа)

    Злокобно, а! Може и oltar.doc с копирани цитати от блогове и колекция граватари да си не направила.

    ОтговорИзтриване
  93. Скай, мисля че знам защо Лилията така залита точно по вас двамата. Вашите текстове са натоварени с много подтекст, който тя спокойно може да интерпретира, както й дойде. :D

    Е, на нея и й идва любовно. :)))

    Първият коментар между другото го видях преди да го затриеш, но май вече започнах да й свиквам, а тя взе да се излага. Ако е нечий проект, проектантът й започва да става банален. :)

    ОтговорИзтриване
  94. Аз съм коментар 100!!!!!!! и заслужавам да ме потупаш по гръбчето, да ме почеше зад ушичките!

    ОтговорИзтриване
  95. Усетих в коментарът ти някакъв такъв стаен блян, но реших да не повдигам въпроса. :D Дори смятах да завърша 99-тия коментар с това, което сега ще пейстна от клипборда:

    "Работата ясна. Кой иска да е номер 100? :D"

    Чест е Небесата да осветят с присъствието си първият ми пост с над 100 коментара. :)))

    ОтговорИзтриване
  96. Баси, аз от вчера съм член (т.е. освен кучето и аз вече съм клубна кучка), 'ма днес и номер 100, ехееее, ей сега ще се превзема и в идните 2 дни ще е наложително да ми говорите на "вие".

    ОтговорИзтриване
  97. Ние (визирам не само себе си) винаги сме знаели, че към кралските особи (като каквато Ел не веднъж те е [об]рисувала) трябва да се обръщаме с "Вие" и "Ваше височество", така че в идните години бъди готова да си понесеш тежестта на короната. :D

    ОтговорИзтриване
  98. Не, че искам да се цепя от общия поток на мисълта тук, ама за мен А. Апостолов си остава Титанът, Откривателят, Миропомазаният.

    Лилия поне не иска да ни прави хороскопи, да ни прави богати, да ни прави секс символи.

    А щом Лилито ви е писала в коментарите, просто приемете, че важите.

    ОтговорИзтриване
  99. Минчев,прав си :D
    Апостолов с неговите стотици блогове и статии е ненадминат :D

    ОтговорИзтриване
  100. Valko, брат...Апостолов вече има и фондация. Тесен му е интърнетът. Изненадващо, кръстил си я на него си. Разширяването на рекламната империя на Апостолов е ясен знак, че излизаме от кризата.

    Аз като си нямам фондация, барем поне ще те поздравя с Calogero - Face a la mer


    Лек ден на всички, и колкото снежинки паднат, толкова спам да ви подмине.

    ОтговорИзтриване
  101. За архива: един неочакван коментар. Невероятен, като имам предвид всичкото, изчетено до сега. :))

    1) lilia

    ОтговорИзтриване
  102. Фроги, личи си, че това го е писала малко преди да отиде "на разнос на плакати от 10ч с Тодор Любомиров лека нощ и целувам мечето силно, мачкам си го по коремчето и си го гушкам". :D

    Забележително е до каква степен партийната пропаганда може да ти промие мозъка, така че, и пълен кретен да си, да звучиш що-годе смислено. Няма да се изненадам, ако изпълнява някаква ръководна функция в местните структури на ГЕРБ. Догодина може да е и евродепутат.

    ОтговорИзтриване
  103. Не знам дали е пълен кретен или някой ни прави нас на кретени. :)) След този коментар наистина се чувствам като участник в експеримент.

    ОтговорИзтриване
  104. Аз пък обичам да наблюдавам. И се забавлявам, да ти кажа, Анджи. Е, разбира се, никой не е длъжен да трае такова нещо в къщичката си. :)

    ОтговорИзтриване
  105. Не вменявайте разум там, където природата в безкрайното си разнообразие, е имитирала мозъчна активност. :D

    ОтговорИзтриване
  106. Хах, моят блог слага коментарите на Лилия в отдел "Спам" и оттам си ги трие.
    Иначе, постовете й ми напомнят една луда, с която рано сутрин си правим компания в 94 докато отивам на работа. Първите няколко пъти като се засякохме реших, че има хендс фрии, после обаче явно ме усети по-близка и започна да седи до/срещу мен, което позволи съответно откритията а/ няма хендс фрии, б/много мирише. Та и тя така, получава разни факсове, говори си с комитета по олимпийските игри, после изведнъж превключва, започва да изнудва някого и накрая завършва с подписване на договор за участие в състезание по спортна гимнастика. Представете си ако имаше блог...

    ОтговорИзтриване
  107. Хора всякакви, Тифани. Някои определено са за заведенията с подходящи грижи...

    ОтговорИзтриване
  108. Ахахах! Много добре! Не мога да се въздържа и ще добавя тука. :))

    http://bghitgirl.wordpress.com/2011/02/07/cdrom/

    ОтговорИзтриване
  109. Лилето такава деменция я е хванала, че още не може да реши Лили ли ще е или Пипи. Не че Л и П не са сравнително близо по начин на изписване. :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.