сряда, 14 юли 2010 г.

Вие - питате, аз - отговарям

 Дойде време и аз да направя представителна извадка на ключовите думи и словосъчетания, с които търсачките са прихващали блога ми в полезрението си. Винаги е интересно да видиш как хората не се притесняват да задават до болка откровенни въпроси на безчувствена, бяла интернет страница с идеята, че така ще разберат защо, след като са се надумкали на обяд, им се доспива. Списъкът ще е кратък, но качествен, като "качествен" ще е доста разтегливо понятие. Имайте предвид и, че отброяването ще е реверсивно, с увеличаване степента на "трудност" на въпросите, така че, ако изпитате затруднения с някои от тях, приемете, че в свят със седем милиарда жители, не е възможно да няма няколко милиона, които да са кръгли идиоти. Ето и какво ми "сервира" търсачката:

10. "FAKTI ZA PETER STEELE" - Винаги съм готов да помогна, когато става дума за фактология. Който се интересува от басиста и фронтмена на "Type O Negative", спокойно може да се обърне към Wikipedia - Peter Steele.

9. "греховно ли е да направиш сепуко" - Веднъж на този въпрос Роуън Аткинсън в ролята на католически свещенник отговорил така: "Много бих искал да мога да ви отговоря на този въпрос, но за съжаление не знам какво означава сепуко." Дамата отсреща му показала НАГЛЕДНО какво означава. След този случай, всеки път, когато някоя дама го питала същият въпрос, той отговарял: "Много бих искал да мога да ви отговоря на този въпрос, но за съжаление не знам какво означава сепуко."... Няма много смисъл, нали? Пробвайте същата история, само че заменете "сепуко" с "фелацио".

8. "кама сутра всички пози" - Отдавна имах съмнения, че постовете ми са като извадени от контекста пози от далекоизточно изкуство. Сега вече знам кое е изкуството.

7. "kak da stane6 rusalka" - Този въпрос не знам как е попаднал тук. Но, ако все пак някой живо продължава да се интересува как да стане русалка, може да попита Nightwish El или Sky Mender - те знаят всичко за морето и неговата фауна.

6. "sex and the city кога ще има субтитри" - Предполагам много скоро. Макар че когато има секс, на кого му трябват субтитри... Всъщност гледал съм няколко серии, но освен Градът и няколко (не)задоволени персони не видях никакъв Секс. Голям прецак!

5. "скротум" - Знаех си, че пракалявам, споменавайки Скротума в ежедневните си молитви. Взимам си бележка.

4. "Стара задник кучка" - Който е очаквал да открие кучки при мен, е нацелил без сянка от съмнение. Цял титаничен пост имам по темата и даже в сайдбар-а можете да видите банерче към пантеона на въпросните. Плюс това, където има кучки винаги има и задници, така че картинката е ясна. Възрастта на задниците също няма какво да я коментираме, въпреки че според мен задникът няма възраст - той е вечен и ще просъществува и след краят на Вселената, вовеки!

3. "вързани са и краката за леглото" - Е, това вече е сериозна работа. Съюзът "и" подсказва, че и нещо друго е вързано. Сещам се за ръцете като най-чест приносител на белезници и обект на похищения от садистичен характер. Та, какво имаме - вързани ръце и крака за леглото. Ясно - Вал обяснява на Гугъл как да си хване кучка. Не се меся, професионалистът трябва да си свърши работата на спокойствие необезпокояван от дилетанти.

2. "арнолд шварценегер сатанист ли е" - На квадрат! Ако не беше, щяха ли да го изберат за сенатор на Калифорния с това шибано произношение. Не вярвате! Ооо, я "гедааааут" от тук!

1. "рисунки за изтъняване на баба и дядо" - ...

18 коментара:

  1. Сложна работа е това със скротума. Не знам как си го постигнал. Да ти завиди човек даже.
    :)

    ОтговорИзтриване
  2. хахахаха
    последното кърти :D

    май само аз не съм правила такава извадка из статистиките на блога.. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, при мен върха до момента са: крем за лице с голи охлюви, psihotest принцеса, първия учебен ден на Зайо, test na ror 6ah и най-любимото ми "защо вървя към самоунищожение" (и продължителност на посещението ~30 мин.).

    ОтговорИзтриване
  4. Ирония, ироничното е, че и аз не знам... дори не смея и да предполагам... :)

    Лита, ами чакаме! :)

    Скай, това си е тема за пост с подзаглавие "Наистина ли искате да знаете?". Явно хваналите пътя за надолу намират отговорите при теб, което от своя страна говори за дарба да разясняваш екзистенциални въпроси от личен характер и то на хора, които дори не си виждала... :)

    ОтговорИзтриване
  5. При мен челните места са: "божията формула", "Дванадесет разгневени мъже", "секс разкази за разменени съпруги" , "Сенкевич" и забележете - "кафези" :)))

    ОтговорИзтриване
  6. Ел, чак ми е чудно, как така никой, търсещ формулата да стане русалка, не е попадал на теб. В тоя свят няма грам логика! :) Иначе освен за кафезите, май за всичко останало наистина си писала... :)

    ОтговорИзтриване
  7. "Свободните електрони" попадат при мен най-често, търсейки порнография, секс клипчета, клипове за Нокия и дори секс с малолетни. Баси разгоненото човечество :D

    ОтговорИзтриване
  8. Владо, седем милиарда - разнообразието във всичките му степени на извратеност е неизбежно... А кажи какви клипове за Нокия имаш, ама само ако са секси... :D

    ОтговорИзтриване
  9. това с кама сутра може и аз да съм го писал, хохохо :)))

    ОтговорИзтриване
  10. търся кама сутра с цветни картинка,
    да знаете :

    ОтговорИзтриване
  11. Ламоте, с цветни картинки и на живо, нали? :D

    ОтговорИзтриване
  12. Да, от онези дето вътре са изрязани и налепени, и като ги отвориш и вътре виждаш позите направо в 4D без дори да ти трябва презер... ъъъ, очила... :D

    ОтговорИзтриване
  13. Има и с аромати!
    Невежи такива :D

    ОтговорИзтриване
  14. И с косми!

    Б@си как опорочавате всяка тема!
    И как Аз взимам дейно участие!

    ОтговорИзтриване
  15. Ел, слава богу, че се включи, че бях закъсал на 13 коментара - щях да ходя да си лея куршум. :D (ИЗВОД: често и от опорочаването има полза!)

    ОтговорИзтриване
  16. Много са ми забавни тези извадки, има невероятни хрумки и терзания на нечий мозък.
    Отивам да мисля какво ли са искали да правят бабата и дядото и какво влиза в понятието "стара задник кучка". :)))

    ОтговорИзтриване
  17. Успех! Надявам се да ме осветлиш, ако случайно разбереш. :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.