вторник, 13 юли 2010 г.

ШОКИРАЩА НОВИНА: Разкрита е манипулативна блогърска мрежа!

Днес новинарските станции мълниеносно разпространиха скандална новина за разкрита манипулативна мрежа, имаща за цел да подрони основите на блогърското общество. Замесените лица не са открити за коментар, но фактите говорят сами за себе си:

FAKE

TRUE

За намеренията на определени кръгове от блогъри да очернят авторитета на изявени вече имена говори и следният случай в >> БЛОГ, КОЙТО ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ НЯМА ДА СПОМЕНА!!! <<:

FAKE

TRUE

Последният документиран случай е най-фрапиращ:

FAKE
TRUE

Доказателствените материали са извзети и приложени към делото, което се очаква да бъде гледано към средата на месец Септември от СГС, ВАС, ЗАЗ, газ и други заинтересовани абревиатури!

P.S. Също от съображения за конфиденциалност, авторът на статията не можа да посочи източниците си, но срещу определена сума се съгласи да предостави замъглена, кропната и силно неясна тяхна/негова фотография:

12 коментара:

  1. Образуваното по искане на Блогърската мрежова прокуратура дело срещу групата „Нострокамора", ще бъде прехвърлено на съда в село Валядолид, където с него ще се заеме лично г-н Томас де Торквемада.

    ОтговорИзтриване
  2. Хахаха, Ел, настръхнаха ми шортите, като разбрах кой е г-н Торквемада (ама тъй е като от години им се каня на "Братя Карамазови"). Ама пък едва ли Торквемада е по-зъл от Чък Норис, така че - спокойно, братя фалшификатори, все ще измислим нещо!... :)

    ОтговорИзтриване
  3. Нямате си и на идея кой е тогава Майкъл Дудикоффф пък!

    ОтговорИзтриване
  4. Ирония, ти пък, ако знаеш как съм те насъдил в предния пост, ще забравиш кой е Майкъл Дудикоф... :D

    ОтговорИзтриване
  5. Тя още готви на Узурпаки пилето...
    А нас кой ще нахрани, а?

    ОтговорИзтриване
  6. Бах ти прoпуска съм направила. Ей сега ще видя. Ми..аз принципно мърсувам, не чета разни провокации и манипулации. Макар,че нямам нищо против последните( blush):)

    ОтговорИзтриване
  7. Ел, голямото Манджорно пада по вечеринките - явно настана време... :D

    Ирония, пропуск е ако си изпуснеш часа за зъболекар. Тук проблеми със смилането на храна няма да имаш, обещавам... :)

    ОтговорИзтриване
  8. В името на Светата Инквизиция и маестро Томазо де Торквемада, повтарям, че не притежавам два сандъка злато, нечестно спечелени на покер, и още по-малко имам нещо общо с разпространяването на инсинуации (естествено долни) за вече изявени имена в блогосферата! За последното съм готова да (се об)заложа (на) тридесет златни дуката, но предполагам, че Ностро ще ми вдигне мизата с тридесет сребърника (помня аз твойта целувка по повод деня на целувката).

    Чакам да дойдат да ме приберат с газ, с ГАЗ.

    ОтговорИзтриване
  9. Еее, Скай, вие да не сте се наговаряли с Ел, че само за инквизиции ми говорите. Ще се оплача... и аз не знам на кого, ама ще намеря! :) А със сандъците май стана като с гузен негонен бяга, ама простено да ти е - ще те предложа на съвета на мафиотските босове оттук нататък да го играеш черна каса на Коза НострО - и без това всички авоари са в теб. :D А за сребърниците, ами ще трябва да ти искам на заем - ние от подземния свят като си искаме пари се мляскаме - гледай тука с Ламот какво правим - изобщо не може да се сравнява с това. :D

    Не знам дали момчетата за мокри поръчки на Торквемада са били оборудвани подобаващо, ама аз чакам да ме отведат със запорожец модел ЗАЗ-966 от 1967-ма. Чувам, че бил с активно окачване и завоите ги взима на пета... Не че ще бързам за някъде... :)

    ОтговорИзтриване
  10. Бе знам аз на кого да се оплачеш ти, ама ти дали знаеш - офисът му е до Шишковата градинка (срещу Коневръза) във Варна. Няма да си му първия с подобни поводи за посещение. И аз съм от Ъндъруорлд-а, поне на аутфит го докарвам - черна рокля с тънко райе, тъмни очила и калъф за цигулка 22-ри калибър (гали ухото!). Ще ме вземете ли за капо ди тутти капи (в превод на български: където е текло пак ще тече... или поне ще капе)?

    (а за брежневките, дето си ги обменяте с Ламот - no comment)

    ОтговорИзтриване
  11. леле
    леле
    лелееееее :))))))))))) Подозирах ги тез неща

    мразя носа си :)
    Направо ме е срам от Саймън Пег - къде гледа бе? Има далеч по-хубави неща за зяпане :)
    и Ностро, Ностро
    моля не разкривай тайните на подблогърския живот :P
    no more kisses! :P

    ОтговорИзтриване
  12. Скай, май не го знам, но като стана дума за коневръз, аз обикновено съм вързан там, така че твърде вероятно е да съм му виждал физиономията. :D А за капия на капиите нищо не мога да обещая - само аутфита едва ли ще ти помогне, въпреки че наистина го докарваш. :)

    Ламоте, не познавам леля ти, ама виждам, че я обожаваш. Само че не знаеш аз колко те обожавам, така че я, дай един език тука, стига си се дърпал... :DDD

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.