четвъртък, 15 юли 2010 г.

Д(е)ве(т) седмици (и 1/2)...


Скъпи колеги, драги съмишленици, другарки и другари,

Настана време разделно, антондончево или, както Иван Славков, сценарист на юношеската класика "Неочаквана ваканция", веднъж спомена на излизане от хотел Радисън след среща с група журналисти под прикритие: "Застигна ни неочаквана ваканция, другари!". Е, моята не е неочаквана, нито е толкова горчива като неговата раздяла с председателското място на БОК, но затова пък е сладка като сочно резенче от пъпеш с аромат на плътски копнежи и недоизказани помисли.

Някак шибано неусетно се изтърколи половин година, в която най-после след дълго отлагане положих основите на блогърския си живот, който пък от своя страна ме срещна с Вас - мили и безславни копелета такива! Това обаче не ми дава повод да съм разточителен в думите и сантиментален в изводите, защото след по-малко от две седмици отново ще ви надувам главите с безмислици, така че радвайте се, докато ме няма, но не прекалявайте, защото може и да ви изненадам.

И понеже напоследък дишам в ритъма на new jazz вълната (със съдействието на среднощни железници "Lu-dost"), поздравявам ви със следващата влакова композиция и непреходна класика, блестящо ремиксирана от Club des Belugas.

22 коментара:

  1. Благодарим!
    Направо ни прегази!

    Приятно мързелуване и въргаляне из мидите
    :)))

    ОтговорИзтриване
  2. И да не прегорищ, че после не можем те позна :D
    Приятна почивка!

    ОтговорИзтриване
  3. Торквемада фака!
    Само мен ли не искат да ме изпуснат ваканционно?

    Ностро - искам да те видя как танцуваш на това!
    :)

    ОтговорИзтриване
  4. Елф, нали знаеш, че от мен имаш един спираловидно-узурпирани мустачки! :D

    Юнивърс, благодарим!^2 (на квадрат) :)

    Владо, черен гологан не се губи!... :)

    Ел, покрай тоя Торквемада и ваканционните ми натяквания май по-скоро ти се иска да ме видиш разпнат на колелото на мъченията... :) Което лично за мен е по-допустимият вариант, понеже е хиляда пъти по-лицеприятно от това да се "чекна" като Фред Астер, бълийв ми! :D

    ОтговорИзтриване
  5. Браво колега, и благодаря за референцията! :)
    Явно ваканционната вълна е повсеместна, и аз днес разбрах, че ще скокна за един уикенд до моренцето, т.е. родния дом. Само дано времето е хубаво и обичайния вятър да издухва всички облаци.

    Хубава ваканция и да ползваш слънцезащитен лосион!

    ОтговорИзтриване
  6. Мерси, Лу, дано имам поводи да го ползвам между гръмотевичните бури... :/ Иначе благодарностите, знаеш, са в обратна посока. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Бе спокойно - ще го вкараш лосиона в употреба - до обяд пече като за световно, после се смарангясва :)

    И с лосион против комари да се обзаведеш! Непременно!

    ОтговорИзтриване
  8. Фроги, а дано не нацеля баш смарангясването. :) Иначе оня ден Влад Цепеш, докато цепеше дърва на двора (явно запасявайки се за зимата), ми подшушна за едни орди кръвопийци, които бродели по черноморието в търсене на наивни жертви, та имам ги впредвид.

    Ама и ти значи си прекарваш нейде с тоя натрупан опит... :)

    ОтговорИзтриване
  9. Ама ти от кого поиска разрешение да ходиш където и да било? И без списък с целеви места си тръгнал. Всичко трябва да се знае в тази държава, еййй..така да знаеш:))

    Да се препечеш като тостерче с две филийки , пълнежа- по твой избор:))Веселко да ти е;)

    ОтговорИзтриване
  10. ооо приятно пържене на задника върху пясъка! Маймунски тен да хванеш дано! :))
    ама какво се оплакват варненци и бургазлии, морето е до тях... :Р мамбабмаама >:(
    Приятно и ползотворна почивка, Ностр!
    Аз вече съм планирал моята, ще ходя до Елада да пляскам вълните за 1 седмица в началото на Август
    а утре заминавам за Петрич, да помагам на баба и дедо на полето. А и да се чипкам в минералните извори и да се моля в храма на баба Ванга (нали знаете колко съм религиозен)

    ОтговорИзтриване
  11. И от мен пожелания за силно концентрирани (откъм положителни емоции и преживявания) почивни дни. Нета и сродните му занимания ги отсвири без угризения :)

    Да пийнеш една голяма бира от запотена халба, покрита с пясък, и за мен.

    ОтговорИзтриване
  12. Ирония, аз, както вече споменах, не искам разрешение от никой щото хващам "среднощния експрес", а пък нал` знайш същия алегория за какво е... :) Тъй че както казваше някой: от фантук фантатък ще ме фаните за фантофките. :D Иначе работя усилено по "целевия списък". Мерси за пожеланията, да ти се връщат, че на фона на последният ти пост - имаш нужда! :D

    Ламоте... тц, чакай да те нацелувам първо :***********. Сега вече съм спокоен. Предай много поздрави на цицки като стигнес Еладата и да не се разминеш с Ото Рахагел по улиците без да го черпиш по едно за отпадането на дойчовците (той е отцепник, така че може). А на Петрич - спорна ти работа и Господ/Силата да е с теб... :)

    Скайййй, очаквах, че ще ми предложиш някакъв концентрат, ама не предполагах, че така ще ми се замае главата от него. :) А нета ще видим, не се заричам. И за теб няма да е само една халба... Въх, отивам да чукна отброяването, че стана 11:00...

    ОтговорИзтриване
  13. Ностро, ами мохитото е клише вече, а иначе мога да ти оставя едно предложение за кайпириня до поискване, нали ти дължа благодарности :)

    ОтговорИзтриване
  14. Светла, пак хайдушки времена настават... :)

    Скай, на кайпириня съм съгласен също, стига само да не е (С)кайПираня (което явно претендира да е някакъв рибен коктейл твое производство).

    ОтговорИзтриване
  15. Хаа,улучи ме.В тази хийтова мараня се опитвах заедно с Венко Захариев
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1815690
    да съчиним нов саксов рефрен,но за съжаление отлежалите сливови не свършиха работа.Добре,че на помощ ни се притече знойната тексаска Мариса от Корпуса на мира.Разбира се,можеш да я откриеш в края на месеца в Стражица:)

    ОтговорИзтриване
  16. Хаа, как пък ли не - улучил! Последната седмица сливовата е рулирала тотално. Чакам да ти заредя блога и да чуя някой джазов рефрен, а то - нищо... Бива ли така, Вал, да се занасяш с доброволки от Корпуса на мира... :D Ма бива, що да не бива. Викаш да те търсим в Стражица в края на месеца? :D

    De-Phazz!!! - моята джазова муза. Предполагам, че ще допринесат подобаващо за вдъхновението ти. Аз пък дърпам Аризонските риби и Вертикалии... :)

    ОтговорИзтриване
  17. Death by Chocolate се оказва нашето парче :)
    Аа, и Good Boy ни отнесе :)

    ОтговорИзтриване
  18. При тях просто няма празно! Даже не мога да откроя отделни парчета и все пак: Cut The Jazz, Heartfixer, No Jive, Atomic Cocktail... Бе радвам се, че са надвили сливовата! :D

    ОтговорИзтриване
  19. Аааа, De-Phazz! Гледах ги миналата година на Спирита. Очарована съм, страхотни са! :)

    ОтговорИзтриване
  20. Тогава още не бяха чувал за тях, иначе щях да съм в центъра на тюрлю гювеча - подобаващо спиртосан, разбира се! :)

    И те са по препоръка на Lu. Аз само попивам съчетаващото се с натурата ми - имам предвид спирт и разни такива... :D

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.