четвъртък, 3 юни 2010 г.

Трейлър на нов бомбастичен блокбъстър

Ако се питате кое е това нещо, което вече втора седмица разстройва спокойният ви сън, то дайте си почивка. Решението на вашите въпроси е, че подсъзнателно сте очаквали да лийкне трейлърът на новата суперизгъзена суперпродукция на младия и супер неизвестен американски режисьор от канадски произход Patrick Boivin, за когото до сега бяха чували само родителите му, и по-точно баща му, защото майка му ги била изоставила още преди той да се роди. Този трагичен момент от детството на младия Патрик се е отпечатал дълбоко върху неговото творчество, което си проличава още от първия му трелър. Но стига думи, насладете се на това бижу... right now:

9 коментара:

  1. Ахахах зайчета-терористи!
    Доста е по-яко от оригиналния филм!
    Iron Baby rulz!
    железните пелени са по-издържливи!

    ОтговорИзтриване
  2. чувал съм, че ръждясват... :)

    ОтговорИзтриване
  3. Мха-ха, нетрадиционна интерпретация на майката като коренът на злото. Още се опитвам да си представя как е станало това с изоставянето преди раждането (не искаш да ти разказвам за самотният странстваш фетус и драматично скъсаната пъпна връв, нали).

    Като бях малка (това по време на първите концерти на Лили Ив.) четях "Дъга" и там имаше едни елоси - бебето има оборудване и бойни техники точно като тях.

    ОтговорИзтриване
  4. Екип за Ликвидиране на Опасности. Четях го, как! Но мисля, че "Дъга" започна да излиза около 13,7 милиарда години след първият концерт на Лили Иванова... :)

    А тази история за плода не я знам, така че ще съм ти благодарен, ако разкажеш. :) Може и аз да си обясня как е станало това с изоставянето...

    Бънги, няма страшно, всичко е само на кино... :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ех, на мен от "Дъга"-та не ми достига бр. 17 (мисля) за пълна колекция, която в момента е експонирана в два кашона под леглото.

    Ти остави моята версия за немили-недраги и неродени и ми кажи твоето обяснение за изоставянето :).

    ОтговорИзтриване
  6. Моето обяснение е пълна мистерия и за мен самия. Ако има нещо, с което да мога да го сравня, това е непорочното зачатие, въпреки че тук религиозният мотив напълно отсъства за сметка на търсен комичен ефект, какъвто за съжаление също трудно се открива. С други думи, трагедията е пълна... :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.